Regn hela dagen

Idag ska det regna exakt hela dagen. Det ska inte ens bli en timmes uppehåll, när jag skulle kunnat passat på att ta en SKÖN promenad. Visserligen tycker jag om att springa i regn (jag hatar att springa, men om jag väl springer spelar det ingen roll att det regnar - tvärtom) och jag använder aldrig paraply, för jag tycker att regn är ganska okej. Åtminstone om det är ganska varmt ute och inte blåser.

Så det kanske blir regnkappa och en promenad i regnet senare idag. För att kunna lägga steg till räkneverket.

Med tanke på vädret och dagens övriga planer, så tar jag en extra lång och soft morgon innan gymmet. Jag har ingen stress dit. Inget PT-pass och inget annat bokat direkt efteråt. Klockan 14 ska jag till naprapaten.

Annars tänkte jag passa på att sitta vid datorn och påbörja arbetet med månadens underlag. Jag behöver också skriva ett par avtal och läsa igenom en årsredovisning och en investeringsförslag. Sådant jag inte kan fokusera på när det är varmt och solen skiner. Idag är en perfekt dag för detta. Ingen risk att tvingas avbryta arbetet för att solen tittar fram och jag måste gå ut.

Jag måste definitivt jobba på detta psykiska dilemma. Det har jag sagt tidigare.

Om jag inte får ihop dagens förbränning, så måste jag kanske åka till gymmet en andra gång i eftermiddag eller kväll. För att cykla i en timme. Det beror på abstinensen och hur jag ligger till med dagens kaloriintag.

Gillar