Promenad till Josefin och Johanna

Jag valde att ta tunnelbanan hem från gymmet och spara dagens promenad till senare på dagen. Dels hade jag fel kängor på mig och dels skulle det bli fint väder och jag ville njuta när solen stod som högst på himlen. Inte klockan nio på morgonen.

Min plan var nämligen att gå till Josefin och Johanna på Östermalm. Ta en fika och titta på Milly. När jag kom dit vid ettiden hade tjejerna beställt mat från Subway (deras frukost!) och Josefin fixade en kaffe till mig. I hennes nya kaffemaskin.

Johanna satt i soffan med Milly sovandes på magen. Så mysigt de hade det!

Vi åt och fikade och pratade. Sedan ville Johanna åka hem.

Innan Johanna tog en Bolt måste hon passa Milly när jag och Josefin gick för att hämta paket. De var så många och stora att Josefin inte kunde hämta dem själv. Jag hade också ett paket att hämta där, som jag beställde när vi bodde tillfälligt på Östermalm i tio dagar i väntan på vår nya lägenhet. Det var en bok från Adlibris, som tydligen inte fanns på lager när jag beställde och därför dröjde några veckor.

Min tanke var att åka Bolt tillsammans med Johanna hem, men hon fick ta med sig mitt paket i taxin. Jag ville gå hem också. Solen sken, det var massor av folk ute och klockan var bara två. Jag ville vara ute lite till, innan jag skulle vara inne resten av dagen.

Men det var riktigt tungt att gå hem. Träningsvärken från igår har blivit värre och värre under galen och jag kan knappt röra mig. Och knappt sitta. Värst är det nämligen i rumpan. Nu har jag tagit tre värktabletter, Ipren, Alvedon och Diklofenak. Kanske ett varmt bad hjälper?

Jag har förresten satt upp mina nya tavlor från Posterstore. Den längst till höger hade jag tidigare och jag trodde att jag beställde likadana ramar. Men det visade sig att de andra har "glas" i plast. Jag måste nog köpa en ny. Och kanska någon mer. Jag är inte helt nöjd. Varken med tavlorna eller den blå mattan. Men det kanske blir okej när jag byter ut kuddfodralen. Vilket är nästa projekt.

Vi får se hur det blir. Känns det inte rätt, så byter jag ut alltihop. Det är som sagt taklampan (som hänger från våningen över) som styrt min färgsättning och det känns inte riktigt som min stil. Men jag ska göra ett försök!

Gillar