Promenad, ryggpass och häng i Tanto

Jag har fått ihop 16738 steg idag. Det blev en del på stan och både till och från gymmet. På väg TILL gymmet gick jag över Årstabergsbron och på vägen därifrån över Liljeholmsbron och via Tanto. Jag skulle nämligen ta en kaffe och en acaibowl i Tanto Juicebar.

På gymmet blev det ett helt okej ryggpass på 75 minuter. Jag skippade biceps, eftersom jag inte behövde utmana ödet mer än nödvändigt. Jag ville varken röra hantlar eller rep. Och jag ville inte ta några grepp med tummen runt stången. För att slippa lyfta tunga viktplattor valde jag mest maskiner där jag bara behövde flytta pinnar.

- Här har vi någon som har försovit sig, sa en kille jag brukar prata med när vi ses.

Folk håller verkligen koll på vilka tider man brukar vara på gymmet och det var flera som kommenterade att jag var där på "fel" tid idag. Men även om jag helst är där vid samma tid med "mitt" folk, så är det lite kul att komma andra tider ibland. Och se lite annat folk.

I Tanto Juicebar var det en ny kille. Det var hans första dag. Jag lärde honom hur jag vill ha min acaibowl, eftersom den varit alldeles för hård och isig alla gånger jag ätit den i år. Han fick göra den lösare och lösare innan jag var nöjd. Under tiden njöt jag av mitt efter-gymmet-kaffe.

- Nu är du bäst på att göra acaibowl av alla ni som jobbar här, sa jag till honom.

Vi småpratade lite under hela tiden jag satt där, tills han fick andra kunder. När jag gick därifrån lovade jag att komma tillbaka. Åtminstone när HAN jobbar.

Jag var borta i exakt tre timmar, med promenad, träning och promenad (inklusive fika). En bra eftermiddag efter en bra förmiddag. Och jag är nöjd med att det blev ett träningspass och ingen vilodag idag. Det var nära... När jag kollar i kalendern ser jag att senaste vilodagen var den 13 mars. Så det kanske är dags snart igen.

Jag har förresten klarat 22 dagar utan bullar (eller andra sötsaker). Nu känner jag inte något sug alls. Tvärtom. En bulle känns äckligt söt när jag tänker på den. Just nu är det goda ostfrallor jag har cravings på, haha!

Gillar