Promenad på Djurgården

När jag hade tittat på tapeter på Colorama på Folkungagatan gick jag mot Slussen och vidare längs Skeppsbron, Kungsträdgården, Nybroplan, Strandvägen och ut mot Djurgårdsbrunn. Där tog jag bron över till Djurgården och gick på den sidan tillbaka.

Jag älskar att promenera längs Årstaviken, men det är verkligen så mycket bättre att gå runt Djurgården. Man slipper akta sig för en massa idiot-cyklister som plingar och håller på att krocka med de som går och det är inte lika mycket folk. Det är en betydligt mer behaglig atmosfär och en lugnare energi. Men det är det ju på hela Östermalm. Definitivt om man jämför med Södermalm. Egentligen känner jag mig mer hemma på Östermalm, men jag behöver energin på söder i mitt liv just nu.

Min plan var att ta en kaffe i solen på Sjöcaféet, men benen var galet trötta och jag misstänkte att jag inte skulle orka fortsätta gå, om jag satte mig ner. Därför gick jag längs Strandvägen tillbaka till Stureplan, där jag tog tunnelbanan hem till Mariatorget. Stegräknaren visade på drygt 24000 steg och över 15 kilometer.

När jag kom hem var det riktigt gott med en stor mugg kaffe i solen på balkongen, innan jag beställde mat från Max med Foodora. Jag var sjukt hungrig! Det blev hotwings, strips, cheddardip och chilicheese. Mums!

Gillar