Promenad längs Norr Mälarstrand efter posering/LPG

Det blev en riktigt bra dag idag, trots att det var torsdag och träff med poseringscoachen. Jag hade inte lika mycket ångest som jag brukar, trots att det var två veckor sedan jag var där och jag inte övat så mycket som jag hade planerat. Men Maria sa att det ser riktigt bra ut och hon är inte ett dugg orolig för min prestation på scenen nästa helg.

Vi nöjde oss med en halvtimmes posering och satte igång med LPG-behandlingen tidigare. Det var första gången jag gjorde LPG och det blev en positiv upplevelse. Det kändes "nyttigt" för både huden och muskulaturen, samtidigt som det var skönt. Som massage men utan att göra ont.

Efter posering och LPG valde jag att promenera de sex kilometrarna hem från Stadshagen. Det var skönt väder och mysigt att gå längs Norr Mälarstrand och genom Gamla stan med all adventsbelysning. Och en upplyst Västerbro och Stadshus.

Träningen med Farid på morgonen gick också bra. Jag är fortsatt stark och har energi. Det är inte normalt, säger alla. Så jag är tacksam. Det beror säkert på att jag hållit fast vid normal kost och inte varit hysteriskt petig varken med mitt totala kaloriintag eller vad jag stoppar i mig. I stället har jag fokuserat på att bränna så mycket som möjligt. Långa promenader och många timmar på gymmet.

Idag stod rygg och biceps på schemat. Det sista ryggpasset med Farid innan tävlingen.

Josefin var också på gymmet och hon har redan blivit såååå mycket starkare än när hon började träna för en månad sedan. Dessutom inspirerar hon Johanna, som faktiskt också börjar bli sugen på att haka på oss. Det vore fantastiskt roligt! Och såååå bra för henne!

Gillar