Premiär i Tanto Juicebar

Jag har väldigt svårt att känna ro inomhus, när solen skiner ute. Då måste jag ut. Och det enda man kan göra när man bor i stan (och är ensam) är att promenera. Att sätta sig helt ensam på en uteservering känns varken lockande eller särskilt normalt.

Därför blir det mycket promenader. Två eller tre gånger om dagen plus diverse kortare ärenden (affären, hämta paket, återvinningen etc.). Jag springer uppför och nerför trapporna och ut och in genom grindarna tio gånger om dagen känns det som.

Förutom promenaden hem från gymmet på förmiddagen (ca 40 min) har jag varit ute och promenerat på Södermalm. Längs Götgatan och Årstaviken. Igår såg jag nämligen att Tanto Juicebar hade öppnat för säsongen, så målet med promenaden var att gå dit och sätta mig i solen och äta en acaibowl.

Förra året gick jag runt Årstaviken och åt acaibowl i Tanto Juicebar minst 25 gånger. Minst! Och då bodde jag på Ekerö. Hur många gånger kommer det bli detta året?

Tyvärr var den inte lika god som vanligt. Den var alldeles för isig. HELT isig om jag ska vara ärlig. Tjejen i juicebaren bad om ursäkt och skyllde på fel på frysen. Hoppas verkligen att de fixar den snart, för nu längtar jag verkligen efter en PERFEKT bowl!

Och jag längtar efter VÄRME. Tyvärr blåste det ganska mycket nere vid vattnet och på grund av den isiga bowlen blev jag frusen när jag satt ner. Det är 10-12 grader ute och skönt i lä eller när man rör på sig. Men att sitta i blåsten och hålla i och äta en iskall acaibowl var ingen bra idé. Jag gick hemåt så snart jag hade fått i mig hela.

I sommar sitter jag i shorts och linne och svettas och äter en icke-frusen acaibowl. Precis som så många gånger förra sommaren. Det ser jag fram emot!

Gillar