Posering, bikini och lösögonfransar

Av någon märklig anledning taggade jag till och fick energi på poseringen igår eftermiddag. Jag tog till och med tunnelbanan dit. Och jag kände inte någon enda gång under passet, att jag blev yr eller matt eller inte klarade av det. Bra att veta inför söndag. Att jag kan tagga till när det är skarpt läge.

Efter poseringen gick jag från Lindhagen centrum tillbaka till Stadshagen och fortsatte med blå linje till Näckrosen och AKK Design för att få bikinin utprovad och färdigsydd. Det tog ungefär en timme där också, precis som poseringen. Jag hade med mig min deciliter proteinpulver, som jag njöt under tiden Anita sydde klart det sista. Sedan fick jag välja en fin bikiniväska och ett par raggsockor.

Både Maria och Anita önskade mig lycka till på tävligen. För bara ett par månader sedan kände jag dem inte och nu tillhör de mitt "team" av involverade människor.

Vad skönt att jag lyckades fördriva och överleva hela eftermiddagen!

När jag kom hem njöt jag av en stor mugg kaffe. Med en liten skvätt mjölk. Sedan satte Johanna fast lösögonfransar på mig. För att se hur det skulle se ut och kännas. Hon har lovat att sminka mig tidigt på söndag morgon och vi provade lite skuggor och annat.

Sedan gick vi och hämtade några paket på Södra station, innan jag lagade middag. Och plötsligt var det kväll och dag fyra av vätsketömningen var överlevd.

Idag får jag börja fylla på med kolhydrater. Då blir jag nog piggare!

Gillar