PB, kärlek och prylar

Tack och lov gick jag till gymmet i morse, för i eftermiddag har det regnat konstant. Jag hade tänkt promenera hem från terapeuten, men det var inte att tänka på. Det räckte gott med att gå i regnet från Luntmakargatan till MStore på Birger Jarlsgatan. Och från tunnelbanan och hem.

På gymmet körde Farid ett riktigt tungt bröst- och axelpass med mig. Riktigt tungt! Vi började med bänk, där jag satte PB på 65 kg vid andra försöket. Men det var darrigt och Farid fick NÄSTAN hjälpa till med sina pekfingrar. Så det är inte giltigt. Giltigt var dock mitt lyft av 60 kg, helt utan hjälp eller darrning. Efter bänkpressen fick jag köra så många och tunga bröst- och axelövningar (mest superset) att axlarna nästan exploderade av pump.

- Mamma, du ser ut som en jävla transvestit, sa Sanna redan för 10-12 år sedan. Det var inget mot hur jag såg ut efter dagens träningspass, haha!

Just när jag och Farid avslutade dök Josefin upp i trappan ner till gymmet. I god tid till sitt pass och i ljuslila träningskläder (Gymshark) hon fått av mig. Jag använde dem bara en enda gång, för jag trivdes inte i färgen.

Josefin var fokuserad och laddad. Åtminstone trodde jag det när jag såg henne. I efterhand visade det sig att hon inte hade laddat med någon frukost. Hon fick nästan krypa ut från gymmet. Men det verkade som om hon trivdes med Farid (det var första gången), för de pratade och skrattade och de bokade ett nytt pass nästa vecka. Jag trodde att de skulle klicka med varandra - bra! Han kommer hjälpa henne igång med träningen på ett bra sätt. Han är grym!

Efter gymmet gick jag och Jossan till Brot och fikade. Mysigt! När vi satt där messade Johanna att hon hade vaknat. Redan vid halv elva. Bra där!

Hos Andreas pratade vi mest om kärlek och vad jag har med mig i bagaget, som gör att jag inte ger någon man längre tid än två månader, innan jag säger tack och hej. Varenda gång. Vi landade i att den största kärleken i mitt liv, som jag fick vänta på i väldigt många år, inte var den jag trodde när vi väl fick ett liv tillsammans. Han visade sig ha helt andra sidor och ett humör han inte kunde tygla. Hans ego och hans känslor kom i första hand hela tiden. Om han hade haft en dålig dag på jobbet, så kunde han inte lämna det på sin arbetsplats. I stället var han som ett åskmoln vid middagsbordet och kunde explodera på något av barnen för minsta lilla. Och gud nåde honom om hans humör gick ut över MINA barn. För att inte tala om en tvåveckors semester i Portugal, där han var på katastrofalt dåligt humör hela resan, för att han egentligen inte kunde vara borta från jobbet.

Jag hade lagt ner MÅNGA år av mitt liv på att drömma om honom. Vilket var slöseri med massor av tid. Helt i onödan, eftersom det sket sig. Varför riskera att göra samma misstag en gång till? Bättre att avsluta efter två månader.

Nu är det naturligtvis inte bara därför jag tröttnar på män efter två månader. Det är ungefär den tiden det tar att lära känna någon och konstatera om man passar ihop eller inte. Men jag har (kan jag se i efterhand) missat ett par stycken guldkorn, som gott kunde ha fått mer av min tid.

Det finns dock en man i min närhet, som jag inte tappar intresset för, trots att jag känt honom i ungefär fem år. Honom analyserar vi ofta på terapin. Vad har han, som gör honom så unik? Andreas tycker att det är intressant. Och det är ett bevis på att det inte är "fel" på mig eller att jag inte kan känna för någon alls. Förhoppningsvis kan det jag känner och de egenskaper den här mannen har, hjälpa mig att förstå vad jag attraheras av och söker hos en man.

Efter terapin gick jag till Stureplan och hämtade min nya Apple Watch som hade kommit. Yes! Den ligger på laddning nu. Jag ska försöka få igång den sen. Eller en annan dag. Det tar alltid emot för mig, att installera och lära mig nya tekniska prylar. Får panik!

När jag kom hem låg dessutom kläderna från BikBok i postfacket. De ser jättefina ut, men jag har inte provat än. Förhoppningsvis sitter de lika bra på mig, som Josefins likadana kläder satt på henne när vi var på Strandbryggan häromdagen, så jag lägger upp en bild på henne igen i stället, haha!

Gillar