Paket från Shein

Häromdagen skulle Johanna beställa kläder från Shein. Jag har aldrig köpt något därifrån, men eftersom jag inte lyckats hitta en enda klänning när jag letat på stan, så tog jag en titt på deras hemsida och hittade MASSOR som Johanna fick beställa till mig. För typ inga pengar alls.

I morse när jag öppnade dörren för att gå till gymmet, så låg paketet utanför lägenheten. Tillsammans med ett bokpaket från Adlibris. Jag slängde in båda paketen på köksön och gick.

Jag tränade på gymmet i tre timmar och låg på bryggan (Cissi kom också dit) till klockan halv tre. På hemvägen åt jag en acaibowl i Tanto Juicebar (sen lunch) och köpte en Cola Zero hos Kajsa på Kajen. Jag kom hem vid halv fem och hade glömt bort paketet från Shein. Därför blev jag jätteglad när jag såg det! Spännande!

Allt var jättefint! Ett par av klänningarna var lite tajta över ryggen, men dragkedjorna gick att få upp. Om jag inte hade gått ner fem kilo den senaste tiden hade dock inget passat. Alla var små i storlekarna. Eller också är det jag som är större än S (M i klänningarna).

Toppen älskade jag! Förutom klänningarna köpte jag också två bikinitrosor. Ett par enkla svarta och ett par vita. De satt också bra.

Jag kommer absolut beställa mer därifrån framöver!

Gillar