På jakt efter vinter-promenad-kängor

Innehåller affiliate-länkar

I morse hade det kommit liiiiite snö och det var isgata och halt när jag gick till och från tunnelbanan till gymmet. Upptäckte att mina gympaskor INTE har sånt där "vinter-gummi" i sulorna (precis som vinterdäck jämfört med sommardäck) och därmed inte har något grepp på hala ytor. Likas�� när jag var ute på en långpromenad under eftermiddagen, så fick jag gå väldigt försiktigt där det var isfläckar.

Dwt måste man inte göra med riktiga vinterskor med grepp i form av gummi anpassat för kyla och halka.

När vi hade hund (Nocco) hade jag ett par skor som ALDRIG blev hala. Jag kunde klampa på som vanligt på den blankaste is.

Därför har jag suttit och googlat vinter-promenad-kängor ikväll. Jag måste kunna gå ut och gå utan att känna mig som Bambi på hal is. Även nu i vinter. Och jag kan inte promenera i "finkängor" eller Johnny Bulls, för då får jag både skoskav och ont i fötterna. Jag måste ha mjuka och fotriktiga kängor.

När jag hade scrollat förbi hundratals kängor utan att några stack ut och fångade mitt intresse, så dök det upp ett par galet snygga kängor på skärmen.

- Vill ha! skrek mitt hjärta.

Naturligtvis var de slutsålda. I typ hela världen. Jag var beredd att betala vad som helst och beställa dem varifrån som helst. Men icke.

Jag blev tvungen att köpa dem i svart i stället. Hur tråkigt som helst. Men jag har bett dem meddela mig när/om de får in den i lager igen. Under tiden hinner jag säkert slita ut de svarta. Med tanke på att jag hann slita ut 2-3 par gympaskor i somras, så går det säkert åt två par i vinter också, haha!

Gillar