Onsdag - träning och tatuering

Mina ben gjorde ont när jag steg upp i morse och det berodde nog på lika delar massage och gående på löpband med brant lutning igår. Jag gick nämligen i 30 minuter på lutning 12-14 (grader eller procent...?) igår. Bredvid Josefin. I normala fall brukar jag bara cykla på gymmet.

Hur skulle det gå att köra ett benpass idag? Jag bestämde mig för att cykla i en timme och därefter nöja mig med en lätt genomkörare av benen bara. Med lätta vikter och många repetitioner.

Men det blev inte så. Efter cyklingen var jag supertaggad och jättestark, så jag körde på som vanligt. Det blev ett riktigt bra pass. Och för ovanlighetens skull hade jag AirPods med först en podd och sedan musik. Tills jag träffade folk jag ville prata med. Då tog jag ur dem.

Jag avslutade med att promenera omkring i mina klackar och posera framför speglarna helt öppet på gymmet. När alla såg. Inte gömd inne i poseringsrummet. Jag ville ha större ytor och jag måste ju vänja mig vid att folk tittar. Tänkte jag. Och det kändes inte så farligt. Tvärtom.

Halv tolv tog jag tvärbanan till Gullmarsplan och där gick jag in på Sano och åt en surdegsfralla med ost och kalkon (381 kcal) till lunch, innan det var dags att gå till Kevin och bli tatuerad. Igen.

Han började med att fylla i de åtta rosenbladen på höger ben. Sedan tog vi en kopp kaffe, innan han fortsatte med "Du gamla du fria" på vänster ben.

På tunnelbanan hem beställde jag varsin Ohana Bowl från Oh Poké till mig och Johanna. Hon hade avslutat de 24 timmarna utan telefon tillsammans med Jossan och väntade på mig där hemma. Förmodligen utan att ha ätit på hela dagen. Jag beställde vegansk lax till Johanna och kyckling till mig. Och hon åt med hyfsat god aptit och var talbar och trevlig. Dock väldigt stressad pga strul med samarbeten, som inte levererar produkter och information i tid. Det är så jäkla dålig stil. De vill att hon ska filma och publicera en viss dag, men utan att ge henne det hon behöver för att kunna leverera. Och för någon som har höga krav på ett perfekt resultat, så leder det till stress och kaos.

Hon borde ha en manager som hanterar alla samarbetspartners och kräver framförhållning och att hennes regler följs. En vecka från leverans till publicering är minimum. Inte två dagar.

Massage igår och tatuering idag. Och ett benpass däremellan. Min kropp utsätts för det ena efter det andra och jag känner mig ganska mörbultad just nu. Främst i benen. Tur att jag redan övat på mina klackar idag, för det skulle jag inte orka nu. Däremot ska jag ta en sväng till Hemköp, innan jag tar itu med lite datorjobb och hoppar in i duschen. Sedan ska jag sätta på teven i köket och titta på Bonde söker fru samtidigt som jag gör något annat, typ vikter tvätt, tömmer diskmaskinen och nätshoppar.

Gillar