Nya poseringsskor

Ända sedan jag köpte mina nuvarande poseringsskor, så har jag tyckt att de är fula. Tantiga och tråkiga. Men de var de enda jag hittade med 10 cm klack, eftersom jag inte ens kunde STÅ i de första jag köpte med 12 cm klack. Som dessutom var för stora (38).

Och jag har ju faktiskt inte haft några problem att gå i dem, så fördelen (kunna gå) uppvägde liksom nackdelen (fulheten).

Inte nog med att de är fula - det var försent att skicka tillbaka de andra också. 1200 spänn åt helvete.

Min poseringscoach höll inte med om att de är fula och hon tipsade mig att blinga dem för att göra dem lite coolare.

Ändå fick jag en lysande idé häromdagen. Jag kontaktade det första stället, där jag köpte 12-cm-skorna och frågade om jag fick byta dem mot ett par 37:or. Kanske skulle jag kunna stå i dem, om de inte var för stora?

Då visade det sig att de hade fått in en ny modell med något lägre klack. Gissningsvis 11 cm (även om det stod 10 cm i specifikationen). Och jag fick gärna byta mot dem, trots att det gått för lång tid. Wow!

Idag kom de nya skorna och de var så fina! Modellen heter Tyra. Och de finns hos Bling By J. Med tanke på den fina servicen tänker jag beställa smycken och annat jag behöver till tävlingen därifrån.

Visserligen har jag svårt att gå i dem, jämfört med de fula skorna. Men jag tänker lära mig! De är så mycket finare! Och de klämmer inte ihop min förlamade pektå lika mycket, eftersom lilltån får plats att hänga utanför, haha!

Nu har jag haft dem på mig här hemma i minst en timme. Skam den som ger sig.

Gillar