Nya mattor

Det kliade lite i fingrarna att stanna kvar hemma och fixa i ordning, i stället för att åka till Josefin när golvläggaren var klar. Men jag ville verkligen träffa henne och jag hade ett par ärenden. Något papper som skulle skrivas under och några kvitton jag behövde. Bland annat.

När jag kom hem slängde jag ihop en lasagne och när den stod i ugnen ställde jag tillbaka möblerna på de nya mattorna. Först i köket. Det blev jättebra! Mer ombonat och en tydligare matsalsdel i köket.

Sängen lyckades jag också få på plats, utan att det gjorde ont i tummen som fått en spruta idag. Det tyngsta var sminkbordet. Jag har alltså lagt en heltäckningsmatta rakt över golvet. Från vägg till vägg. På den står säng, sängbord och sminkbord. Det blir ett sätt att dela rummet i sovrumsdel och garderobsdel.

Obs!!! Jag har inte lagt tillbaka överkastet på sängen, ett av täckena och en kudde ligger inte på plats, eftersom jag tvättar påslakan och örngott och den turkos kudden ska INTE ligga där sedan. Den hamnade där, när färgen inte funkade i vardagsrummet. Kuddfodralet ska bytas ut, när jag bestämt mig för vilken fondtapet jag ska välja (eller inte välja) och vilka färger jag ska ha i rummet. Jag ville ändå visa hur det blev med mattan, trots att det andra inte är i ordning än.

Gillar