Nya duschhyllor

Jag är verkligen nöjd med mina nya duschhyllor från Amazon. Drygt 300 kr/st kostade de. Jag köpte sex stycken. En till duschen i "tvättstugan" på bottenvåningen, tre till dusch och bad i badrummet där uppe och varsin till mig och Johanna vid våra respektive handfat (det är två handfat).

Såhär såg det ut i duschen innan:

Och vid våra handfat stod alla prylar på bänken eller låg välta i lådan under handfaten. Och jag måste böja min onda rygg, innan den kurerat sig med Diklofenak på morgnarna, för att använda flaskan med ansiktsvatten. Nu står den på hyllan och jag slipper böja mig och ta något i lådan.

Här är alla efterbilder. Jag har också köpt shampoo och duschtvål och ställt i duschen i tvättstugan (gästduschen) så att det finns nästa gång Petter kommer på besök. Sanna brukar hellre bada i badkaret på övervåningen.

Vid handfaten:

Dusch och bad på övervåningen:

Duschen i badrummet där nere ("tvättstugan"):

Det ser väldigt mycket prydligare ut, även om jag är typen som helst vill ha dold förvaring. Dels för att det ser mindre stökigt ut för ögat och dels för att det inte blir dammigt och smutsigt. Det är så jobbigt att behöva lyfta och flytta på brukar och flaskor för att torka hyllor. Inuti skåp håller det sig rent.

Men, men...man får göra det bästa av situationen. Jag hade velat ha badrumsskåp över handfaten, men det är ett större (och dyrare) projekt än att klistra upp några hyllor.

Gillar