Ny träningsjacka

Innehåller affiliate-länkar

I flera dagar har jag letat på nätet efter en vindjacka. Eller träningsjacka. Tanken är att jag ska ha den till och från gymmet och på mina promenader. Jag minns inte vad jag hade förra året, men jag hittar ingen tunnare jacka i garderoben, så uppenbarligen har jag rensat bort den. För tillfället har jag bara dunjackor, finkappor/finjackor och jeansjackor.

Jo, nu minns jag! Jag har en jacka från G-star, men den fick jag inte på mig förra året. Jag hade haft den i säkert tio år och älskade den. Men plötsligt satt den som ett ålskinn runt överarmarna och jag kunde inte dra dragkedjan ända upp. Jag hade byggt för mycket muskler på rygg och axlar. Så jag skickade den till Sellpy i slutet av sommaren. Så var det.

Men nu morgonen hittade jag en ny. En som faktiskt liknar G-starjackan jag hade. Den är tunn, går att knöla ihop till en liten boll och är figursydd i modellen, utan att vara tajt. Jag beställde direkt. igår blev jag nämligen helt genomsvettig av att promenera i dunjackan, trots att det bara var 7 grader och blåst.

Jackan heter Columbia FKT II Windbreaker och finns på Addnature.

Jag tog storlek medium för säkerhets skull...

Gillar