Ny byrå på plats - det blev jättebra!

Det var INTE bra för min inflammerade armbåge och tennisarm att skruva ihop hela byrån manuellt. Utan skruvdragare. Den ville inte vara med längre. Det hade säkert gått minst dubbelt så snabbt att montera byrån med en skruvdragare och nu värker armen. Men vad skulle jag göra? Det var nära att jag tog en promenad till Järnia för att köpa en ny skruvdragare, men jag orkade helt enkelt inte. Mina ben är totalt orkeslösa efter den här veckan. Jag har låtit dem vila på gymmet både igår och idag (förutom cykling) och inte kört några benövningar alls. I normala fall kör jag ben både lördag och söndag, i kombination med bröst- respektive ryggpassen. Men benen behövde återhämtning och är fortfarande inte redo för ett benpass med Farid i morgon. Hoppas att de repar sig under natten.

Och hoppas att min armbåge blir bra snart. Jag tror att det hände något med den, när naprapaten körde stötvåg senaste gången. Den gjorde nästan inte ont alls, innan han körde stötvåg. Han gjorde det mest som förebyggande, eftersom det fanns en liten tendens till inflammation. Och det gjorde helt galet ont, så att jag nästan inte stod ut. I vanliga fall gör det ont-skönt. Men nu kändes det som om något gick sönder. Vilket jag tror att det gjorde. Och det gör bara ondare och ondare. Idag hade jag svårt för bicepscurl med LÄTT vikt på gymmet. Det har jag aldrig haft tidigare.

Men, men...det går ju inte att reklamera en stötvågsbehandling. Dessutom kan jag inte bevisa att jag fick ondare efter behandlingen än jag hade innan. Jag får helt enkelt hålla tummarna att det är något som kan läka. Och fortsätta vara restriktiv med skrivandet på mobilen.

Nå, det var inte min armbåge detta inlägg skulle handla om, även om den har plågat mig hela eftermiddagen under monteringen av den nya byrån.

Den blev så fin mot fondtapeten! Där fick jag till det riktigt bra med färgmatchningen, om jag får säga det själv. Det var väldigt nära att jag köpte en vit byrå. I sista minuten ändrade jag mig och valde grå. Dessutom är den gråblå, precis som färgen i tapeten. Super!

Förutom montering av byrån har jag bäddat rent i sängen, strukit tvätt och rengjort kattlådan och bytt sand. Och stekt en kycklingfilé till middag. Johanna och hennes kompis beställde sushi. Det var nära att jag föll för den frestelsen, men med tanke på att jag åt kebabpizza igår och kebabtallrik till lunch, så fick det bli kyckling, ris och haricots verts för min del ikväll. Jag behövde mer protein än vad vego-kebab och sushi innehåller.

Här är kebabtallriken (hemgjord) jag åt till lunch. Johanna fick en likadan. Endast 326 kcal. 100 gram strips i airfryern, 50 gram vego-kebab och 30 gram kebabsås.

Nu är frågan om jag ska börja plocka ner saker i lådorna på den nya byrån eller om jag ska sätta mig med datorjobb och kvitton? Nä, jag ska nog bara ta en dusch och sedan kolla på Solsidan, Aktuellt och Agenda. Det känns som om jag har fått tillräckligt mycket gjort idag i alla fall. Jag känner mig nöjd. Nu gäller det att hämta krafter inför en ny träningsvecka, inklusive ryggmassage och posering. Ingen benmassage eller tatuering, tack och lov!

Gillar