Nu känner jag tiden räkna ner...

Idag på gymmet kände jag tydligt att jag befinner mig i en nedräkning. Det var mitt sista tisdags-bröst/axel-pass innan tävlingen. Egentligen skulle jag ha kört ett par ryggövningar också, men det glömde jag bort. Jag hade fullt upp med finslipningen av det främre partiet.

Nästa vecka ska jag visst inte träna. Säger de som vet. Men om jag känner mig själv rätt, så kommer jag gå där ett par timmar varje dag i alla fall. Även om jag bara drar lite i maskinerna och leker med de lättaste vikterna. Om jag inte rör mig i gym-miljön med träningsfolk kommer jag gå hemma och bygga upp en ännu större nervositet. Som jag alltid gör när jag hamnar på för långt avstånd till platsen/situationen som skrämmer mig. Bättre att befinna sig så nära som möjligt. Med folk som kan lugna och peppa. Där steget till scenen inte känns lika långt som hemifrån.

Idag har jag bokat spraytan. Jag har trott att man ska göra den samma dag som tävlingen, innan det är dags att gå upp på scen. Men det fanns inga tider att boka den dagen, så jag har inte vetat hur jag skulle göra. Men när jag läste instruktionerna på tävlings-sidan står det att man ska boka spraytan dagen innan. Så nu gjorde jag det.

Vad jobbigt, då måste jag alltså åka dit på fredagen för inregistrering, på lördagen för spraytan och på söndagen för att tävla. Risken är att jag blir mer och mer nervös för varje gång jag kommer dit, i stället för att bara åka dit när det är skarpt läge.

Ska jag alltså hem och sova i kladdig spraytan???

Jag verkligen LÄNGTAR tills allt detta ligger BAKOM mig! Varför utsätter jag mig? Jo, för att jag ville pröva min disciplin och uthållighet. När det gäller träning och kost. Men jag vill inte allt det andra. Hua!

När jag kom hem från gymmet åt jag en kvarg och 100 gram keso, innan jag tog en promenad på drygt sex kilometer. Det var kallt ute (minusgrader) men solen sken och det var frisk luft och vackert nere vid Årstaviken. På hemvägen köpte jag mat på SushiYama. Sushi till Johanna och en bowl med kyckling till mig.

Nu kommer strax tre olika personer och ska hämta saker jag la ut på annons igår. Jag måste åka ner i källaren och hämta upp dem.

Gillar