Nöjd med min nya bokhylla

Nu har jag monterat klart de nya Billy-hyllorna, skruvat ihop dem med varandra och satt fast dem i väggen. Jag vet inte om det var ena hyllan eller golvet som var sned, men jag fixade det genom att trycka in en bit kartong under den ena.

Undrar hur många Billy-hyllor jag monterar genom åren? Massor! I ALLA olika färger de någonsin har funnits i. Vita, björk, bok, mahogny, vita igen, ek och nu den här odefinierbara beige-grå-metallic. Inte bara till mig själv, utan jag har monterat åt min syster och åt vänner. Och på arbetsplatser. Min svåger brukade skämta att jag hade rekord i tiden det tar att montera Billy. Det var redan på nittiotalet, så tempot har nog gått upp ytterligare. Nej förresten, det är svårare nu med sämre syn, långa naglar och artros i tumleden. De här hyllorna tog LÅNG tid i jämförelse med mina bästa år.

Men jag är nöjd! De gamla hyllorna i ek blir hämtade av TipTapp i morgon. Jag har fått kontakt med en kvinna, som lämnat sin man utan att få med sig någonting. Nu ger jag henne allt jag rensar bort eller inte behöver.

Nu väntar jag på att TipTapp ska hämta alla kartonger för 200 spänn. Sedan ska jag ta en promenad (igen) i det sköna vädret!

Gillar