Nio timmar av njutning (3+3+3)

Dagen började med att jag sov nästan ända till halv åtta, beroende på att jag tog en rejäl dos Theralen igår kväll, eftersom grannarna hade fest nere på gården. Även om jag kan somna, så inträffar det kritiska skedet när festen avslutas mitt i natten och folk börjar ta sig därifrån och ut genom grindarna eller upp i trapphuset. Och det plockas och fixas med porslin och stolar. Det är då jag blir väckt och inte kan somna om. Om jag inte har tagit Theralen alltså.

Halv nio gick jag hemifrån, Det var klarblå himmel och sol. Men ganska kyligt. Höstluft. Så skönt! Jag verkligen ÄLSKAR hösten och får en sån skön känsla av välbefinnande i hela kroppen, när jag känner, luktar och ser hösten. När jag andas in höstluften, när jag känner höstlukten och när jag (snart) ser löven bli gula och röda.

Jag tränade i exakt tre timmar mellan nio och tolv. Bröst och axlar. Jag lär känna och umgås med fler och fler personer på gymmet. Det är så roligt! Bland annat träffade jag Farid och vi diskuterade min låga energi på eftermiddagarna, Han klurade lite på om jag ska äta obegränsat på helgerna, för att det ska ge mig energi en bit in på veckan. Men det vill jag inte. Jag känner inget behov av att släppa kontrollen och "unna" mig att äta. Jag är en rutinmänniska och vill göra likadant hela tiden. Däremot nappade jag på det han ropade när jag var på väg därifrån:

- Fyll på med massor av kolhydrater och fett nu. Skit i proteinet!

Vad bra, för jag hade nämligen tänkt i exakt samma banor. Hela sommaren åt jag ju en ostfralla direkt efter träningen. I solen på bryggan. Och då var jag aldrig trött. Och jag gick ändå ner i vikt. Nu har jag varit stolt över att jag kommit ur mitt ostfralla-beroende och inte ätit någon sedan i juli. Men det kanske var helt fel strategi, att byta ut ostfrallan mot en banan? En banan som jag successivt håller på att byta ut mot en burk kvarg.

Eftersom solen sken, så köpte jag kaffe och fralla och gick ner till bryggan. Jag hade ingen bikini, men klädde av mig i trosor och sport-behå, för att sola i en timme, innan jag skulle åka in till city på en konsultation.

Fan också, jag ville INTE avbryta den här sköna soldagen genom att spräcka den och åka in till stan. Jag ville ligga kvar och sola så länge jag hade lust. Det var så skönt och jag mådde såååå bra! Alltså ringde jag till salongen och frågade om det var okej att flytta min konsultation till nästa vecka, trots att det bara var en timme kvar tills jag skulle vara där. Och det var inga problem. Vilken tur att jag gjorde det!

Och det blev tur av ytterligare en anledning. H som jag träffade för två veckor sedan messade och ville ses. Jag föreslog att han kunde komma till mig vid Liljeholmskajen klockan tre, så kunde vi ta en fika där.

När jag inte behövde ha koll på klockan eller avbryta min solning, så slumrade jag till lite. Underbart!

Det blev exakt tre timmar i solen på bryggan. Sedan kom H.

Det visade sig bli tre timmar med honom också. Nästan fyra faktiskt. Vi satte oss på Kato, för jag behövde äta lunch. H tog bara kaffe. Och där blev vi sittande. När klockan var sex ringde Johanna. Till saken hör att det hade blivit mulet och kyligt. Hon lät orolig:

- Mamma, har du legat ensam på bryggan i sex timmar nu...?

- Haha, nädå bara i tre timmar! Sedan kom H och nu sitter vi på Kato, skrattade jag.

- Jaha, vad kul! sa Johanna och jag hörde att hon blev glad för min skull.

Jag bad henne äta lasagne från igår och det lovade hon att göra. När jag kom hem såg jag att hon hade ätit ungefär 4 x 4 cm av lasagnen. Hm... Hon smiter verkligen undan varje gång jag inte är där och kontrollerar.

Hur det kändes att träffa H igen?

Jättebra!

Gillar