Naglar och shopping på Fältöversten

Innehåller affiliate-länkar

OBS! DETTA INLÄGG SKREV JAG IGÅR, MEN AV NÅGON ANLEDNING MISSADE JAG ATT TRYCKA PÅ "PUBLICERA". DÄRFÖR KOMMER DET IDAG I STÄLLET. FÖRE DAGENS INLÄGG.. GRRR!

Idag stod ben på träningsschemat. För fjärde dagen på raken. Jag kör ben måndag, onsdag, fredag, lördag och söndag. På måndagar med PT.

Det är helt otroligt att det funkar. Och att jag kan köra mitt tuffaste benpass, när jag kört ben tre dagar i rad innan. Men jag är alltid stark med Farid på måndagar. Och idag var inget undantag. Trots att jag inte tog någon PWO innan passet.

Jag körde ensam i fyrtio minuter innan PT-passet och åttio minuter efter. Totalt tre timmar.

Efter träningen åkte jag förbi hemma och slängde i mig ett ägg, en hembakad proteinfralla och en grapefrukt. Och jag beställde Foodora (pad thai) till Johanna. Trots att hon protesterade. Sedan åkte (till Gamla stan) och gick (från Gamla stan till Luntmakargatan) jag till Andreas. Terapeuten. Johanna ville inte följa med idag, för hon väntade på en leverans från Lounge Underwear och behövde dessutom fota det samarbetet.

Jag brukar titta på klockan och gå så långt jag hinner av en viss sträcka. Idag hade jag fyrtio minuter på mig till Andreas. Det räckte inte till promenad hela vägen. Men det blev precis lagom att åka tunnelbana till Gamla stan och sedan ha trettio minuter på mig att gå resten. När jag passerade riksdagshuset var det massor av poliser och journalister där. Jag såg att Magdalena Andersson höll pressträff. Hon stod ute på trappan. Det var den nya helt sjuka budgeten som presenterades. Med det idiotiska påhittet "Familjevecka". När sjukvården går på knäna, pensionärerna svälter och poliserna inte lyckas knäcka de kriminella gängen. Hur fan tänkte de där?????

Efter två timmar hos Andreas gick jag till Fältöversten för att fixa mina naglar. Jag hann köpa en kaffe och en mandelbiscotti, som jag tog med till Diamond Nails. Fikabröd slutade jag med för längesen, men jag låg väldigt mycket back i kaloriintag och behövde något snabbt och enkelt i handen. För att inte tuppa av på salongen, haha! Och det behövs bara något litet nuförtiden, för att jag ska bli pigg och full av energi igen. Nu när jag ligger precis på gränsen till mina reserver. Mitt dagliga kaloriintag ligger strax under min förbrukning. Eftersom jag går på ett dagligt underskott, så känner jag tydligt när reserverna kickar in. När det jag ätit under förmiddagen (och kvällen innan) förbrukats.

Idag blev det latte-färgade naglar. När de var klara gick jag in på Jackie och blev störtförälskad i ett par kängor från Samsøe Samsøe. Och det är ju då man ska köpa! Det är såna skor och kläder jag brukar ha kvar år efter år. Och aldrig tröttna. När jag ändå var i farten köpte jag en stickad tröja också.

Precis som jag misstänkte hade Johanna bara tagit pyttelite av den pad thai jag beställde till henne, så den räckte till oss båda till middag också. Hon ville ha typ 100 gram och jag åt resten. Ungefär ett halvkilo. Där tog jag (med råge) igen eftermiddagens kaloriunderskott. My god! Sött och fett dessutom. Men jag passar på innan jag går på den strikta tävlingsdieten. Än så länge struntar jag (nästan) i vilken sorts kalorier jag får i mig. Jag har fortfarande bara koll på antalet, även om jag naturligtvis försöker få i mig önskad mängd protein. Ikväll måste jag äta proteingröt (mannagrynsgröt med jordgubbssmak) eller proteinpannkakor (kanel och kardemumma) för att klara det. Båda är ganska okej att äta. I början tyckte jag att gröten var för söt (sötningsmedel), men nu har jag vant mig. Eller också beror det på att jag uppskattar det enda söta som finns kvar i mitt liv (förutom dagens biscotti och lite glass ibland).

Gillar