Myskväll med Petter

Jag och Petter följde Sanna till Centralstationen vid 19-tiden. På tunnelbanan tillbaka frågade jag Petter om han hade sett filmen Se upp för dårarna. Han trodde att han sett den för längesen, men vi bestämde oss för att se den ikväll. Och vi kom överens om att köpa sushi och chips.

Johanna hade stannat hos Josefin, för att sova där, så att Petter kunde ta hennes säng i natt också. Förra natten sov hon hos sin nya kompis Anna. När Johanna sover borta har vi alltid sms-kontakt och jag brukar ringa en gång. Jag försöker ha koll på läget så gott jag kan, även om jag måste jobba på att släppa det i huvudet också. Även om jag släpper Johanna rent fysiskt, så släpper jag henne inte i huvudet. Det är nästa steg. Att våga det. Att lära mig det. Att kunna slappna av och släppa kontrollen. Först då kan jag vara närvarande i det JAG gör och där JAG är. Men det kommer framöver!

Det var trevligt att se filmen. Jag hade glömt många detaljer, även om jag mindes vad den handlade om i stort och hur den slutade.

Innan Sanna åkte satt hon och Petter och tittade på Morran och Tobias och jag tittade halvt om halvt, samtidigt som jag höll på med annat (t.ex. skriva förra inlägget) och den filmen är ju riktigt rolig! Jag hade aldrig hört talas om Morran och Tobias, innan jag såg den på bio. Och jag trodde inte att det var min typ av humor. Men där hade jag fel, haha!

Gillar