Morgon innan tävling

Trots att jag inte gick och la mig förrän klockan elva igår kväll, för att inte vakna tidigt på natten och inte kunna somna om, så vaknade jag vid halv fem. Pigg och redo.

På uppmaning av min coach hade jag druckit ett halvt glas rött vin innan läggdags. För att driva vätska och få mig att slappna av. Jag skulle dricka med fötterna i högläge och jag lydde.

Nu är allt packat, jag har druckit en dubbel espresso (och har fortfarande vatten kvar av mina 3-4 dl jag fick ransonerat från klockan tio igår förmiddag) och ätit två knäckemackor med smör och ost. Jag väntar på att Johanna ska piggna till och sminka mig. Klockan är bara 06:10 och det är ingen stress. Jag tänkte åka med tåget som går 07:42. Eller om jag tar det tidigare 07:27. Om jag ändå är klar. Kanske är det färre nakna människor bakom spraytan-skärmarna då...?

Som ni ser har jag fått en T-shirt från Luciapokalen. Och jag har naturligtvis på mig överdragskläder från BB. När jag hade dem på mig i fredags vid registreringen, så var Johanna imponerad av att jag hade koll på att så många hade likadana. Och jag har alltid känt att de borde komma till användning någongång. De har legat i garderoben ett par år. Minst. Och jag använder dem väldigt sällan. Möjligen jackan.

Men vad fan! Under flera månader har bilder lagt sig på sidan när jag laddar upp på datorn, men hamnat på rätt håll när jag laddar upp från mobilen. Nu hamnar de snett därifrån också. Och Nouw svarar inte när jag kontaktar supporten. Grrr!

Gillar