Möbler från Ellos på G

Jag har sovit hela natten utan att vakna. Antagligen för att jag sov så lite förra natten och för att jag tog en halv pipett Theralen innan jag la mig. Det är ungefär en halv milliliter. Jag brukar ta ca 4 droppar i vanliga fall, men det var ju inte tillräckligt förra natten, så jag tog det säkra före det osäkra.

Johanna tog sex hela pipetter kvällen innan inläggningen, men utan någon effekt. Jag är orolig för vad alla mediciner gjort med hennes unga lilla kropp. Helst skulle jag vilja avgifta henne helt och hållet från all medicinering. Hur mår hon egentligen?

Idag har jag bokat hemleverans av möbler från Ellos. Det ska komma en klädställning, en sänggavel, ett sminkbord, ett skrivbord och ett sängbord. Jag beställde alltihop häromkvällen, när jag och Josefin satt i soffan och slöade.

Klädställning-industri
Sänggavel-bella
Sminkbord-perfect
Skrivbord-retro
Sängbord-magnolia

Jag hoppas att alla möblerna passar in och att det blir som jag tänkt. Men jag hade lite för bråttom (som vanligt) och jag vet att jag borde tagit mig mer tid att känna mig för hur det ska se ut här hemma och leta lite längre tid efter de bästa prylarna. Men jag verkligen avskyr att leva i ett provisoriskt hem, där inte allt är helt klart.

Alla de nya möblerna är till mig. När jag bäddade rent i Johannas säng i morse, så kände jag att hon behöver ett vägghängt sängbord och bättre förvaring. En smal hög byrå och en sänglåda kanske? Just nu ligger massor av saker löst under sängen och det är omöjligt att dammsuga. Vid sidan av sängen har hon ett högt runt pelarbord, men det är kaos på den lilla bordsytan. Och sakerna välter och ramlar ner på golvet, bara någon stöter i bordet. Eller när någon (jag) ska plocka använda glas och tomma Redbull-burkar.

Leveransen ska komma mellan klockan åtta och tolv. Nu är klockan kvart över nio. Hoppas att de inte är försenade, för efter lunch ska jag åka till Maria ungdom på möte. Troligen får jag lilla fröken med mig hem efter det. Men det är fortfarande väldigt oklart hur vi ska hantera de närmaste dagarna. Ska hon vara hemma eller ska jag skicka henne till kontaktfamiljen i Helsingborg? Eller till hennes pappa i skogen i Småland? Vad vill hon själv? Helst skulle jag vilja att hon stannar kvar på Maria ungdom i en vecka eller två. Både för min skull och för hennes egen. Jag behöver en paus och hon får kompetent personal omkring sig dygnet runt.

Den som lever får se.

Gillar