Mitt i veckan

Igår hade jag plötsligt mer energi igen och idag kände jag mig "normal" igen. Varken socialt övertrasserad eller hängig. Skönt och tacksamt! Jag inbillar mig att det beror på att jag styrt upp mina rutiner, satt gränser åt olika håll och ätit lite mer.

Idag köpte jag en kyckingburgare på Mc Donalds till lunch, tillsammans med en banan och en näringsdryck. Totalt ca 600 kcal. Åt det på tunnelbanan från Liljeholmen till Solna, där jag skulle välja bikini-tyg.

Efter besöket hos Anita på AKK Design gick jag till Mall of Scandinavia. Johanna ville nämligen vara ensam hemma hela dagen, för att hinna filma ett par samarbeten. Och det passade mig bra, för jag var shopping- och kaffesugen och har varit sugen på att åka till MoS i flera veckor. Jag började med en stor kaffe och en mandelbisqotti på Starbucks, innan jag gick till Jackie och köpte en kappa jag kikat på tidigare (på Fältöversten) och ett par DrMartens-kängor. Mitt livs första. Fodrade, så att de inte blev sådär stenhårda och skavande.

Klockan fyra fick jag komma hem och då hade Johanna beställt varsin pokébowl från Oh Poké till oss. Precis som i söndags. Igår köpte jag med mig hem från Liljeholmen. Varje dag är det som gäller, haha!

Hos Anita valde jag bort det vinröda sammetstyg jag tittat på tidigare och i stället blev jag heltänd på ett tyg i glänsande koppar. Men efter lite diskussioner och lyssnande på Anitas expertis landade det i tyget i mitten på bilden. Jag fick med mig tygprover på båda tygerna plus ett rosa jag också gillade. Anita tog mått på mig och jag ska tillbaka om två veckor, när hon har klippt till och sytt det första. Sedan ska hon skära exakt efter min kropp. Inom några dagar ska jag bekräfta vilket av tygerna jag definitivt bestämmer mig för.

När jag var på Mall of Scandinavia ringde sjukgymnasten från Spinecenter. Hon hade pratat med ytterligare en läkare, som vill att jag kommer dit för vidare undersökning och utredning, om inte den förlamade tån vaknat till liv om två veckor. Innan dess ska jag träffa min naprapat Victor på InMo och få hans teori om vad som har hänt. Jag har större förtroende för honom än för läkare. Det är inte omöjligt att han lyckas väcka liv i tån. Om jag känner honom rätt. Men vi får väl se.

Fortsättning följer...

Både när det gäller den förlamade tån och mitt liv i övrigt, haha!

Gillar