Mina tapeter har kommit!

Efter förmiddagens träning, promenader och höga kaloriförbränning tog jag det lugnt hemma i ett par timmar. Jag åt mellis (ostfralla och kvarg), gjorde lite datorjobb, duschade och åt lunch (gårdagens cannelloni). Johanna åkte till Mall of Scandinavia med en kompis. Det är väldigt smidigt att åka dit från oss. Pendeltåget hela vägen från Södra station. På bara några minuter.

När benen hade återhämtat sig promenerade jag till Sankt Eriksplan. Det dåliga vädret hade försvunnit och solen hade kommit fram. Jag gick genom Gamla stan och via Drottninggatan och Karlbergsvägen. Det blev ungefär sex kilometer. Målet var Colorama, där jag skulle hämta mina beställda tapeter. Planen var att jag skulle plockat upp dem igår, efter Maria ungdom, men dels ösregnade det och dels vågade jag inte låta Johanna åka i förväg hem, ifall hon skulle lägga sig att sova om jag inte höll koll. Och det var ju tur att jag reviderade den planen, eftersom vi äntligen fick till optikerbesöket i stället.

Dessutom fick jag en anledning att ta den extra promenaden idag Jag gillar att ha mål med mina promenader. Gå dit och ta tunnelbanan hem. Man vill inte gärna bära sex tapetrullar längre än nödvändigt. Tack och lov slapp jag kartongen de låg i, men jag fick en pinsam kasse i stället, haha!

Min målare vet att tapeterna har kommit och ska höra av sig om en tid. Jag känner ingen brådska. Nu är beslutet taget och tapeterna inhandlade, vilket var MIN uppgift. Som pockade innan det var gjort.

Gillar