Mina styltor har kommit

Herregud, detta kommer aldrig att funka! Jag kan inte ens STÅ i mina nya skor. Än mindre gå. Min fot kan liksom inte ens böja sig så mycket, som krävs för att ha skon på sig.

12 centimer höga klackar.

I plast.

Jag slutade med klackar för mer än tio år sedan, för att jag fick så ont i fötterna. Om jag hade haft klackar ett par timmar en enda kväll, så kunde jag varken promenera eller gå på hopp-och-skutt-träning på minst en vecka efteråt. Inte ens om klackarna var bara 6-7 centimeter höga. Beroende på att mina främre trampdynor inte är starka nog att bära hela kroppstyngden. Jag måste lägga tyngdpunkten på hälarna. Plus hallus valgus. Den gör så jävla ont på höger fot.

Jag har två alternativ:

1. Att INTE öva på att gå i skorna, så att fötterna åtminstone är hela och kan stå i skorna den 4 december.

2. Att ÖVA på att gå i skorna (vilket jag måste när jag tränar posering) och inte ens kunna stå i dem den 4 december för att jag har trasiga fötter.

Det finns ett tredje alternativ som jag ska undersöka. Nämligen om en skomakare kan slipa ner klacken (plast och metall) och sänka dem med åtminstone två centimeter. Och sätta dit en gummisula i stället för hård plast.

Träningen är inget problem. Dieten kommer inte bli något problem. Men KLACKARNA kommer att bli ett jävligt stort problem!

Gillar