Mina stora barn på ingång

Josefin fyller tjugo år i morgon och både Sanna och Petter kommer hit från Jönköping, för att vara med och fira sin lillasyster. Jag har bokat bord på Riche i morgon eftermiddag. Det är tradition sedan fem år tillbaka, att äta där när Josefin fyller år. Men det är första gången vi är med allihop. Förra året var det jag, Henke (som jag var ihop med då), Jossan och Rasmus (som Jossan var ihop med). Året innan var det jag, Jossan och Petter. Johanna var på rymmen från sitt HVB-hem och gick förbi utanför fönstret, haha! Året dessförinnan tvingade jag och Josefin Johanna att följa med och i ren protest åkte hon dit i (säkert smutsiga) mjukiskläder och med sitt oborstade hår hängande framför ansiktet. 2017 var det nog bara jag och Jossan. Det var på den tiden hon var helt galen i handväskor, så om jag inte minns fel blev det en sväng in på Chanel efter maten.

Petter är på väg hit nu. Med bil. Jag ska gå ut när han kommer, för att hjälpa honom att hitta en parkering. Troligen åker vi till Medborgarplatsen och parkerar i p-huset där Johannas bil står. Petter ska sova i Johannas säng. Jag har bäddat rent där och passar på att tvätta Lil Peep-påslakanet när Johanna sover borta. I natt sover hon hos sin kompis Anna och i morgon natt ska hon sova hos Josefin. Petter stannar till lördag. Sanna kommer upp med tåg i morgon bitti och stannar bara över dagen. Hon har tyvärr ingen katt- och hästvakt, så hon kan inte stanna över natt. Mysigt att hon kommer i alla fall!

Bilden på Jossan nedan är från Riche 2018. När Josefin fyllde 17 år. Den gånger Johanna hade myskläder och INTE ville vara med på bild.

Gillar