Mina nya skor - som att gå på moln

Innehåller affiliate-länkar

Igår eftermiddag skulle Johanna åka till Josefin, så då passade jag på att göra henne sällskap i taxin till Östermalm, för att sedan promenera hem därifrån. Jag skulle nämligen till Mio på Sveavägen och det är så tråkigt att gå fram och tillbaka. Bättre att hamna lite längre bort och hoppa in på Mio på vägen hem.

På Mio skulle jag köpa små lampor till en adventsljusstake som inte ville lysa.

Projektet tog nästan två timmar. När jag hade bytt alla lampor ville ljusstaken ändå inte lysa. Så jag slet isär den i mindre delar och slängde i en soppåse. Hur fan ska man annars slänga saker när man bor mitt i stan utan bil eller närhet till en sortergård? Även elektriska prylar och diverse annat som jag normalt kör till en sortergård måste hamna bland hushållssoporna. Så är det bara. Trots att jag i åratal varit väldigt noga med att slänga saker på rätt ställe. Senast var det en stor tavelram med glasskiva (som var spräckt). Glasskivan slog jag sönder i smådelar och träramarna bröt jag i kortare bitar och baksidan knäckte jag i sex delar.

Alltså måste jag köpa en ny adventsbelysning idag. Till Johannas rum. Hon säger att hon inte vill ha, men det vill jag att hon ska.

Nå, det var mina nya skor inlägget skulle handla om. Det blev premiär för dem igår, när jag promenerade från Östermalm. De var sååååå sköna! Superlätta och liksom "studsiga" och jag nästan FLÖG fram. Om det inte vore för alla jävla människor som var i vägen utanför NK, på Drottninggatan och i Gamla stan.

Hoppas verkligen att de kommer in i vitt igen, för då vill jag ha ytterligare ett par!

Gillar