Mina döttrar har checkat ut i 24 timmar

Innehåller affiliate-länkar

Jag kunde leva drygt trettio år utan en mobiltelefon. Just nu försöker mina två yngsta döttrar överleva tjugofyra timmar.

Josefin hämtade Johanna strax efter lunch och vid halv tre skickade de varsitt avskeds-sms. Sedan låste de in sina telefoner i en bur. Och är därmed oanträffbara i ett dygn.

Det betyder dessutom att JAG FÅR VARA IFRED, haha!

Dessa tjugofyra timmar ska visst filmas och bli en Youtube-video, om jag inte har missuppfattat det hela. En vlogg eller vad det heter. Om den hamnar på Josefins eller Johannas kanal är oklart. Johannas tror jag...

Josefin tränade tillsammans med mig på förmiddagen och konstaterade att hon inte kan åka till gymmet i morgon, eftersom hon har sin SL-biljett i telefonen.

Om de överlever (de kan ju inte ens beställa mat med Foodora) och det blir en video, så lovar jag att publicera den här, haha!

När jag inte behövde tänka på mat till Johanna, så käkade jag havregrynsgröt, två ägg och två knäckebröd med kalkon till middag. Det var vad jag blev sugen på, när jag promenerade hem från massagen. Jag hade tänkt gå in på Hemköp och handla en kycklingfilé, men var alldeles för groggy för att klara av att gå in i affären. Nu har jag ätit och kvicknat till liv.

Till kaffet har jag bakat en protein-chokladboll. Jättegod!

Gillar