Min måndag

Den här dagen blev inte riktigt som planerat, för Farid ställde in både mitt och Jossans PT-pass. För min del spelade det inte så stor roll. Jag kör (nästan) lika bra utan PT och dessutom får jag möjlighet att umgås och prata med fler människor på gymmet när jag tränar ensam. Däremot hade jag verkligen sett fram emot att se Josefin få sig en riktig genomkörare med Farid. Jag trodde att hon skulle banga träningen helt, men hon kom faktiskt dit. Jag körde ett par ben- och ryggövningar med henne, men sedan ville hon gå i trappmaskinen.

Efter gymmet (jag var där i nästan tre timmar) promenerade jag hem längs Hornsgatan. Jag tog den vägen, för att kunna hoppa in på McDonald´s och köpa en McVegan till Johanna. Att få i henne dagens första mål är en utmaning och jag misstänkte att hon varken hade vaknat eller ätit när jag kom hem. Vilket stämde. Men hon vakande och åt sin hamburgare i sängen utan några protester. Jag gav henne ett paket blå Camel också (hon får två i veckan) och då kunde hon inte gärna bli irriterad på mig. Det gäller att vara lite smart.

På väg till Andreas (jag tog tunnelbanan två stationer och promenerade från Gamla stan) fick jag en kallelse till ett Teams-möte i morgon förmiddag. Det tog minst två energipinnar i frustration. Och en timme hos Andreas att analysera och bearbeta. Jag KRÄVER nämligen en veckas framförhållning i min kalender. När jag vänder blad på söndag kväll, så förväntar jag mig att nästa veckas uppslag ska se ut som det gör. Jag behöver ha kontroll och jag måste känna att jag äger min egen planering. Att bli kallad mindre än 24 timmar innan ett möte fungerar inte för mig. Möjligen i klocktid men inte i min psykologiska tid. Inte om jag ska kunna ha koll på mina energipinnar.

Tack vare Andreas vågade jag sätta ner foten och skjuta på morgondagens möte. Det gjorde jag samtidigt som jag satt på Cafe Coppola på Gallerian och åt en sen lunch (kl. 15:30) och drack kaffe efter terapin.

Efter maten gick jag till Clas Ohlson och köpte tätningslister till min sovrumsdörr och sedan råkade jag slinka in på JD Sports och köpte ett par Nike-byxor och tre crop-tops. En Nike och två Adidas.

När jag kom hem hade Johanna åkt till Josefin och jag satte mig för att hantera några mail, innan jag bar ner/hämtade upp lite saker i källarförrådet. Först tänkte jag bara byta om och ge mig ut igen. Vädret var jätteskönt! Men jag såg på stegräknaren att jag hade gått 15600 steg och visste att ytterligare 5000 steg skulle göra mig fysiskt sliten resten av kvällen. Och då skulle jag INTE orka springa upp och ner till förrådet.

Dessutom behöver jag spara på benen inför morgondagens utmaning. Då ska jag nämligen köra EMOM med en annan PT och en kund till honom. De erbjöd mig att haka på ett tufft cirkelpass för ett par veckor sedan, men jag har inte kunnat förrän nu (när jag inte träffar "min kompis Jessica" på tisdagar längre). Det ska bli jättekul, men jag är lite nervös.

Johanna skickade just ett foto på att hon och Josefin äter. Och man ser Millys söta små öron sticka upp. Lilla vovven!

Jag har just suttit en stund på balkongen. Jag får mer kvällssol än jag trodde! Redan i början av maj har jag sol till efter halv åtta. I mitten av sommaren kommer den hålla sig över hustaken ännu senare. Vilken bonus!

Gillar