Min ljusslinga är uppsatt

Jag skulle visat min ljusslinga igår kväll, men med tanke på att jag blev lite upprörd över grannens ringande på min dörr, så fick inlägget handla om det i stället.

Innan jag började montera garderoben skruvade jag nämligen i alla glödlampor i slingan, som jag satte upp med de införskaffade buntbanden i förrgår. Eftersom jag hade råkat slå sönder en av lamporna, så tänkte jag först byta ut allihop mot tåligare lampor. Om jag kunde hitta några i plast i stället för skört glas. Men med den nya fästanordningen hänger de inte och slår mot räcket, så de ska förhoppningsvis hålla. De nio lampor som fortfarande är hela.

Jag blev faktiskt nöjd nu. Det fanns en liten risk att det skulle bli som med mattan i vardagsrummet. Att det inte skulle bli som jag hade tänkt och sett framför mig. Så att jag måste köpa en ny. Men lamporna känns helt okej.

Nu väntar jag på att blomlådan och dynorna ska komma. De är på G. Sedan måste jag få tag i en säck jord på något sätt. Och köpa blommor. Kanske måste jag ta bilen någonstans en dag framöver. Jag skulle kunna passa på nästa vecka, när jag har bokat tid för hjulskifte. Om jag kan hålla mig så länge...

Gillar