Milly lär sig simma

Jag kom till Jossan klockan två och Milly blev helt galen av lycka när hon fick se mig. Men det blir hon oavsett vem som kommer, haha! Hon är verkligen en glad och framåt liten hund.

Vi satte på henne selen och gick ner till Strandvägen och bort mot Djurgårdskanalen. Planen var att gå den korta rundan (över den första bron INNAN Djurgårdsbrunn) och låta Milly bada längs vägen. Det var första gången. Hon hade bara duschat innan.

Först var hon skeptisk. Det funkade inte så länge Jossan stod på land och hade skor på sig. Så vi tog av oss skorna och gick i. Dessutom kom det en annan stor hund och hjälpte till. Man riktigt såg hur den försökte uppmuntra Milly att plaska omkring. Den sprang runt oss så det skvätte. Och den visade Milly både hur man leker i vattnet och hur man simmar.

Efter badet gick vi över bron och tillbaka. Vi stannade vid Villa Godthem och åt en sen lunch. Klockan var nästan halv fyra. Milly fick vatten i en skål, som hon välte omkull. Men hon hann dricka lite först. Jag tog en keso- och avokadosallad och Josefin rimmad lax med dillstuvad potatis. Solen gassade och det var minst 27 grader varmt. Nästan olidligt. Milly la sig i skuggan under en stol.

Jag följde Jossan och Milly hem, innan jag sa hejdå och promenerade vidare till Södermalm. Jag var kaffesugen och fötterna gjorde ont. För att vila blåsorna växlar jag mellan tre olika skor och nu hade jag fått nya blåsor av de skor jag inte haft på ett tag. Grrr! Jag har dessutom träningsvärk efter gårdagens benpass, så det var med tunga steg jag klättrade upp till 28000 steg på stegräknaren innan jag kom hem.

Nu kaffe och GB Sandwish på balkongen. Någon granne håller på att rigga för fest nere på gården. Musiken är redan igång på hög volym och jag har räknat till trettio vinglas och lika många champagneglas. Det blir nog en lång kväll utan möjlighet att kunna sova. Jag ska ringa mäklaren så fort han är tillbaka från semestern. Såhär funkar det inte för mig att bo.

Gillar