Många check på att-göra-listan

Innan gymmet i morse tog jag kontakt med TryggHansa och bokade en läkartid för min hand. Jag fick en tid redan i morgon klockan nio. Hos den läkare som redan är insatt i mina handproblem. Lena på DBI Sport & Hälsa. Men den här gången ska hon inte få ge mig en kortisonspruta, utan jag vill ha en utredning av min hand. Kanske vet hon redan vad det är för fel eller också skickar hon mig vidare på röntgen eller ultraljud. För det handlar inte bara smärta längre. Det är något fel som snabbt blir värre och värre.

Jag älskar att ha en privat sjukvårdsförsäkring! Nu har jag fyra pågående ärenden: vänster fot, artros i ryggen, inflammation i höger armbåge och artros (plus reumatism?) i vänster hand.

Tänk om allt hänger ihop på något sätt? Ofta gör det ju det.... Jag har sagt till försäkringsbolaget att vi skulle behöva någon som tar ett helhetsgrepp om alla skadorna/problemen. Men det vill de inte lyssna på, utan det är ett nytt ärende för varje nytt område av kroppen.

Idag skulle jag och Josefin kört ett gemensamt PT-pass med Kenny, men han messade att han var sjuk, så jag slapp ta en PWO och tagga hårdkörning. I stället kunde jag köra ett kombinerat rygg- och benpass (eftersom jag ska till läkaren i stället för att träna i morgon) och hjälpa Jossan att filma en vlogg.

Nästan varje morgon sitter jag på cykeln på gymmet, när Josefin kommer in genom spärren:

När jag kom hem från gymmet lagade jag som vanligt lunch. Johanna hade INTE ätit sina smörgås-gummor som jag hade gjort och lagt i kylen (grrr) så jag skyndade mig att skala potatis och steka torskrygg.

Efter maten bokade jag en nageltid och en massagetid på torsdag: Naglarna är KRIS (bland annat höger tumnagel "glappar" lite) och jag har knutor i vänster skuldra, som jag misstänker påverkar vänster hand negativt. Som gör den reumatiska känslan ännu värre. Hela armen och handen känns "jobbig" och vid flera tillfällen på gymmet, var jag tvungen att använda höger hand för att ta tag i vänster och placera den runt handtagen på maskiner och stänger. Den känns nästan lika förlamad som vänster pektå.

Träning - check!

Bokning av läkare, naglar och massage - check!

Två omgångar pakethämtning - check!

Bottenfärgning hos frisören (på Kungsholmen) inklusive promenad dit och hem - check!

Fika med saffransbulle på EspressoHouse i Gama stan på hemvägen - check!

(Jag har velat ta en fika i Gamla stan ända sedan första advent, eftersom det är så mysigt där i juletid. På vägen till frisören tog jag dessutom en omväg via julmarknaden i Gamla stan för att insupa atmosfären och ta ett foto.)

Min nya iPhone 13 Pro har levererats - check!!

Och jag har dammsugit, kört några maskiner tvätt och handlat (bland annat vegetarisk pyttipanna till middag). Men det är ju sånt man gör typ varje dag.

Gillar