Måndags-dejter

Med tanke på att Petter var här hela lördagen och att jag hade en så ovanligt bra söndag igår, där jag fick möjlighet att njuta av vårsolen hela dagen i trevligt sällskap, så känner jag inte den vanliga tacksamheten över att helgen tagit slut och en ny vecka tagit vid. Helgen var ingen utmaning i ensamhet den här gången. Tvärtom. Jag hade egentligen alldeles för lite egentid. Både i lördags och igår kände jag mig lätt "kvävd" när jag sa hejdå till Petter respektive Mr Instanbul, vid 16:30-tiden båda dagarna.

Men som ni vet älskar jag måndagar. Veckans bästa dag. Med veckans bästa stund.

Klockan nio ska jag träna med Farid. Vi ska köra ett benpass. Jag har haft grym träningsvärk hela helgen, efter benpasset i fredags, men idag borde de vara redo för nya tag. Jag tänker ladda med en PWO också. En halvtimme innan passet, för att den ska hinna kicka in ordentligt.

Klockan elva ska jag till naprapaten. Bästa Victor på InMo. Det var längesen jag var där nu. Jag har inte haft några större fysiska åkommor på ett tag. Egentligen hade jag en tid förrförra veckan, men avbokade eftersom Sanna kom hit den dagen. Idag ska Victor få fokusera på min högra axel och min vänstra fot. Och på vänster höft som vanligt. Om jag känner honom rätt, så kommer han säga att smärtan i vänster fot beror på höften.

Klockan ett ska jag äntligen träffa Andreas igen. Min terapeut. Jag har sååååå mycket att berätta för honom! Och det ska bli så intressant att höra hans analys av det jag åstadkommit och det jag låtit komma in i mitt liv. Det kan bli både ris och ros. Det blir mer intressanta diskussioner när han ger mig ris, haha!

Förutom "dejterna" med de tre männen i mitt liv ska jag försöka få tag i svarta buntband till ljusslingan på balkongen. Jag och Petter virade den runt räcket i lördags, men det blev inte bra. Dessutom råkade jag slå sönder en glödlampa, så det måste jag också köpa en ny. Eller ännu hellre, byta ut alla tio mot tåligare lampor i plast. De kommer att slå mot räcket när det blåser och det känns inte helt lämpligt med lampor i tunt glas. Något jag inte hade en tanke på när jag köpte slingan.

Jag tänker också föröka passera Kungsträdgården, för jag såg på Facebook att körsbärsträden blommar. Det måste fotograferas varje år. Förra året gjorde jag det tillsammans med Henke. I år blir det ensam. Åtminstone idag. Men kanske hinner någon dyka upp i mitt liv innan träden hunnit blomma över?

Johanna och Anna hade inga planer idag. De verkade somna i bra tid igår kväll (jag har inte hört dem i natt) och jag stängde dörren om dem när jag steg upp klockan fem. Den stod öppen. Troligen för att TaeTae skulle kunna komma in. Men han låg på köksbordet när jag kom ner.

Gillar