Måndag

Jag känner mig nöjd med helgen. Trippla sociala aktiviteter. Wow! Fika med Sami på bryggan i lördags efter gymmet, Orangeriet med Lennart i lördags kväll och fika med Peter igår.

Och idag är det måndag och jag har "dejt" med Farid och Andreas. PT:n och terapeuten. Idag ska dessutom Josefin träna med Farid efter mig. Jag ska ge henne några av mina klipp, för att hon ska komma igång med sin träning på ett bra sätt.

Idag är det dessutom sjätte dagen utan bullar. För att bli av med suget avstår jag självklart allt som kan ersätta bull-suget. Typ glass eller andra bakverk. Och jag blandar inte min socker-kakao-grädde-gegga. Det går förvånansvärt bra, men det beror på att jag känner motivation. När jag är av med sockersuget om någon vecka ska jag börja räkna och få koll på mitt kaloriintag. Framförallt kontrollera fördelningen mellan protein, kolhydrater och fett.

Igår eftermiddag tog jag en promenad till Josefin och vi lyckades göra hennes deklaration. Jag har inte ens gjort min egen på typ femton år. Det sköter PWC. Och den behöver inte lämnas in förrän i sommar någongång. Jag har faktiskt inte koll på varför, haha!

När jag skulle gå hem från Josefin igår kväll gick det inte. Jag hade gått 19000 steg och hade galen träningsvärk efter lördagens benpass. Den kickade in under gårdagen. Jag fick ta tunnelbanan. Sedan käkade jag och Johanna tacos, innan jag kollade på partiledardebatten på teve.

Idag står det pressar på träningsschemat. Alltså bröst, axlar och triceps. De musklerna känns fit for fight, så det ska nog gå bra. Att rulla på var tredje dag känns helt perfekt för alla muskelgrupper än så länge. Jag har kört det upplägget i fem eller sex veckor nu. Under nästan ett halvår körde jag ben varannan dag och press/push var fjärde. Men detta känns bättre. Benen hinner återhämta sig.

Välkommen måndag!

Gillar