Måndag 24 maj

Så var det alltså måndag igen. I vanliga fall brukar jag känna att det är skönt att det äntligen är måndag. Att jag har tagit mig igenom helgen. Eftersom helger ruckar lite på mina rutiner (fel och mer folk på gymmet, färre tågavgångar, mer folk på caféer och i butiker etc.) och för att jag inte har ett liv. Ett liv där jag jobbar på vardagarna och ser fram emot lediga helger. Det är som Alfons Åbergs pappa säger, att man måste ha tråkigt för att märka när man har roligt.

Men den här helgen har jag haft en HELG känns det som.

Jag är ändå glad för att det är måndag, men mer på grund av att jag är NÖJD med helgen än för att den är över.

Klockan 9 står PT-pass på schemat. Efter mig kommer Jossan och ska träna med Farid. Det hade hon såklart glömt bort (igen), men jag påminde henne igår kväll. Så hon blev tvungen att avboka en nageltid.

Klockan ett ska jag till Andreas och prata om mig själv i två timmar. Jag har samlat på mig lite iakttagelser av mig själv under veckan som gått och det ska bli intressant att diskutera dem med honom.

Utöver detta ska jag skriva klart ett inlägg jag påbörjade igår, som handlar om Johannas överdos av Theralen för två år sedan. Att hon tog Theralen förra natten påminde mig om den händelsen. Förhoppningsvis hinner jag skriva klart det och publicera ikväll.

Nu har jag druckit upp morgonkaffet och ska välja tränings-outfit och äta frukost!

Gillar