Målar tånaglarna och njuter av en sista kopp kaffe

Från och med klockan tio stryper jag vätskeintaget till noll. Eller nästintill noll. Jag får dricka tre till fyra deciliter sista dygnet. Och det tänker jag ransonera och fördela på det antal espresso jag måste få mig, för att inte få svår koffeinabstinens.

Därför njuter jag nu av min sista mugg vanligt kaffe. Det sista innan tävlingen i morgon vid den här tiden. Jag har till och med en skvätt lättmjölk i kaffet.

Jag passar på att måla tånaglarna när jag ändå sitter här. Till dem har jag valt en färg som heter "nude", eftersom jag inte vill framhäva mina tår. De ska helst försvinna och vara osynliga. Dels eftersom jag har fula tånaglar och dels för att min "förlamade" tå sticker fram. På tal om den tån, så glömde jag bort videosamtalet med läkaren igår (hjärnan funkar INTE), men han ringde mig några timmar senare. Senskidan är rejält inflammerad och han vill försöka häva den inflammationen med en kortisonspruta, för att ta reda på om det bara är inflammationen som ger mig problem eller om senan är skadad. Jag ska få en spruta den 15 december.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Jag hade planer på att åka till gymmet en sväng, men ska faktiskt passa på att njuta hemma. Hjärnan har kvicknat till efter kolhydraterna igår och jag tänker ta tag i månadens underlag till redovisningen. Och ta en kort och lugn promenad i det fina vintervädret. Typ till affären för att köpa ny ost till Johannas gummor. Och någon mer ris-sort som omväxling idag.

Gillar