Lördag med Petter

I morse kom jag till gymmet tjugo över sju. Sami kom precis samtidigt, så han hakade på mitt ryggpass. Han blev tvungen att köra mina två timmar i stället för sin egen ynka timme, haha! Men han var nöjd efteråt.

Jag kom hem vid halv tio, precis samtidigt som Petter vaknade och kom ner i köket. Perfekt!

Efter frukosten (nr 2 för min del) behövde han sätta sig och plugga. Han skulle läsa igenom någon annans arbete, som han ska opponera på nästa vecka. När han var klar tog vi en långpromenad i solen. Vi gick Götgatan till Skanstull och sedan längs Årstaviken ända till Hornstull. Där vände vi och gick hemåt. Nu var vi hungriga!

Johanna hade kommit hem innan vi gick. Hon hade inte ätit någon frukost, så hon fick överbliven thaimat (oumpf) från i förrgår. Därför kunde jag och Petter äta ute någonstans. På alla soliga serveringar var det överfullt med folk, så det fick bli någonstans inomhus. Jag föreslog att vi skulle gå till Morfar Ginko, som ligger runt hörnet hemifrån.

Där beställde vi varsin Pepsi Max och pizza. Mums!

När vi kom hem stod Johanna i duschen. Hon ska visst iväg igen. Till sin kompis Anna. Och Petter ska snart åka hem. Jag ska följa med honom och hämta bilen på Medborgarplatsen om en stund. Sedan ska jag njuta av en ensam kväll.

Gillar