Lördag kväll

Tro det eller ej, men jag fastnade med kontoutdrag och kvitton i nästan två timmar. Det var riktigt roligt och tiden försvann. Dock gick det väldigt trögt. Men jag har skrivit ut kontoutdrag månad för månad ett år bakåt i tiden och sorterat fysiska fakturor och kvitton bakom varje månad. De som fanns. Jag började stämma av en månad (augusti) och hittade ungefär hälften. De flesta digitala. Det saknas både fysiska kvitton och alla digitala kvitton från Easypark och Uber. Och flera stycken från Bolt. Puh!

Till råga på allt fungerade inte skannern. Den fungerar i perioder och jag vet aldrig när eller varför. Just nu vill den inte sedan en månad tillbaka. Det betyder att jag måste fota kvittona med mobilen, vilket blir sämre kvalitet och är jobbigare att spara ner.

Nå, jag gav upp för dagen när det var dags att laga middag. Tacos. Johanna åt upp en hel taco! Wow! Själv åt jag min utan bröd, alltså bara sallad, tacofärs (vego), riven ost etc. Bara det godaste. Jävligt onödigt att offra mellan 200 och 300 kalorier på ett äckligt bröd. Nu kunde jag äta desto mer i stället. Och ta ännu lite mer utan att det sprang iväg i antalet kalorier. Totalt landade det på 500 kcal.

- Mamma, finns det fler bröd? frågade Johanna när hon ätit upp sin taco.

- Jadå, svarade jag och flög upp från stolen i mina höga klackar (som jag passade på att ha på fötterna när jag lagade mat).

- Haha, jag skojar bara! Jag ville bara se din reaktion, när jag redan har ätit en hel taco.

- Haha, du såg vad snabb jag var, trots mina klackar, skrattade jag.

Min lycka när hon för en gångs skull äter är total :)

Som ni förstår avbokade jag bikramyogapasset idag, för att promenera i stället. Främst eftersom jag har tillräckligt med nya saker och utmaningar i mitt liv just nu. Jag ska nog avvakta lite med yogan. Den kommer bara att bli ytterligare något jag känner stress över att pressa in i mitt liv. När jag väl aktiverar mina tre veckors provträning, så vill jag ha tid att utnyttja den. Det får nog bli efter tävlingen. Som nästa utmaning. Det är drygt sex och ett halvt år sedan jag gick på bikramyoga. Då gick jag ett tiotal gånger. Man vänjer sig vid värmen, men de första gångerna höll jag på att dö.

Passet idag var 90 minuter och det är riktigt tufft. Nuförtiden finns det kortare pass på 60 minuter. Det är bättre att smygstarta med sådana. Tänker jag.

Igår kväll tittade jag klart på Greyzone på Netflix. Därför måste jag börja titta på en ny serie idag. Josefin tipsade om You. Johanna tyckte att den sög, men jag ska ge den en chans. Annars blir det Kastanjemannen. Den började jag titta på, men fastnade inte riktigt. Eftersom jag har hört att den ska vara väldigt bra, så ska jag göra ett nytt försök. I brist på annat.

Dags att plocka fram lite lördagsmys. Hm... Gurkstavar och 25 gram jordnötter? Eller två riskakor och en kvarg? Äsch, jag har nästan 900 kcal tillgodo, så jag kan faktiskt unna mig en hel bytta Ben & Jerry´s Halvbaked. Det ligger en i frysen, som jag köpte till Johanna. Sedan slutade hon plötsligt äta glass.

Herregud, vad sugen jag blev! Vad tror ni, kommer jag äta glass?

Gillar