Lördag eftermiddag

Jag kom hem från bryggan i Liljeholmen vid 15-tiden. Då hade Johannas kompis åkt hem. Eftersom Johanna bara hade ätit en toast och nudlar idag och jag inte hade ätit alls (mer än en ostfralla och en banan), så beställde jag sojaburgare med sötpotatispommes från Mahalo.

- Detta är väl middagen, så du inte tänker att vi ska äta en gång till? frågade Johanna.

- Det kan vi väl kalla det, men det är klart att du måste äta något mer ikväll. Jag ska på dejt klockan fem och antagligen blir det bara en kaffe, men OM det är trevligt kanske jag är borta i flera timmar. Därför vill jag att vi äter ordentligt innan jag går. Ifall du bara ska fixa något eget när jag inte är hemma.

Jag måste verkligen se till att hon äter, annars vet jag att hon smiter undan. Och hon åt bara halva sin portion med hamburgare och strips. Men det är jag ändå hyfsat nöjd med.

I natt hade hon och kompisen somnat strax efter ett och sovit till elva. Bra att hon kunnat sova!

Jaha, då ska jag ta mig bort till Medis och se om vi hittar varandra, jag och Tinder-dejten. Jag har aldrig några förhoppningar eller förväntningar inför en dejt. Tvärtom. Jag tänker alltid att det blir ännu en att bocka av på listan över ointressanta killar. Men solen skiner och det är lördag, så jag utnyttjar honom för att komma ut på lite trevligt häng i stan. Vad skulle jag ha gjort annars? Tagit en mils promenad förmodligen. Och skrivit ett långt blogginlägg. Det är ju så mitt icke-liv ser ut, haha!

Gillar