Leverans från Tyngre. Igen. 

Innehåller affiliate-länkar

Jag har just varit på Direkten i Söderhallarna och hämtat ett paket från Tyngre. Eftersom jag är så irriterad på den vattenpipa-rökande snubben med "Stängt"-lappen i fönstret på Odicho Livs, så valde jag ett annat utlämningsställe för DHL den här gången. Det är inte alltid valmöjligheten finns, men det är ungefär lika långt (1 km) till båda ställena, så jag ska påminna mig själv om att välja rätt i fortsättningen.

Det som fick mig att beställa den här gången var den nya smaken på protein-milkskake. Hazelnut/nougat - hur gott låter inte det? Jag har inte smakat än, men jag är helt säker på att den smakar himmelskt. Jag har alltid älskar hasselnöt i alla dess former. Ni minns väl mina långpromenader i somras, ända till Norr Mälarstrand, för att få köpa en kula hasselnötsglass? Och de gånger jag tar toppning på en mjukglass, så blir det hasselnöt. Helst tillsammans med nötkross.

Jag behövde nytt BCAA också, så jag passade på att beställa. Och naturligtvis saffransproteinpannkakor. Det går ju åt 50 gram varje dag till gymmet. Till min pannkaka till kaffet klockan tio. Den skulle jag aldrig klara mig utan, nu när jag vant mig.

Gillar