Långpass på gymmet

Idag blev det nästan tre timmar på gymmet. Precis som innan tävlingen. Eftersom vädret är total katastrof misstänkte jag nämligen att det blir isolering inomhus resten av dagen. Och då ville jag dra ut på tiden utanför hemmets fyra väggar. Och cykla i åtminstone en halvtimme i stället för en eftermiddagspromenad.

Såhär halt var det i backen ner till gymmet.

De senaste dagarna (och även under träningspasset) har mitt huvud jobbat med att sätta upp mål och styra upp rutiner för livet på det nya året. Jag har skrivit lite om det tidigare, att jag alltid gör det i mellandagarna. Per automatik och utan att aktivt tänka på det. Jag rensar ut och fyller på. En gång gjorde jag slut med en kille, som inte fick följa med in på det nya året (vilket innebar att jag plötsligt inte hade något att göra på nyårsafton). Det var 2014. Samma mellandagar bestämde jag mig för att ta in mer Stockholm i mitt liv. Två månader senare hade jag sålt huset i Jönköping och köpt en lägenhet i Stockholm.

Så det kan hända stora saker i mellandagarna, I mitt huvud.

För tillfället är det dock inte större saker än att jag kanske ska införa en vilodag varje vecka, haha!

Jodå, som jag har skrivit om tidigare, så har jag en del projekt och förändringar att ta tag i. Medlemskapet på The Park, renovering på Östermalm, försäljning av min lägenhet på Södermalm, flytt någonstans, flytt av döttrar och kanske köp av sommarhus eller liknande. Och kanske försäljning av lägenheten i Spanien. Men just nu vill jag mer fokusera på RUTINER och vilken struktur jag ska ha i vardagen. I min kalender. Hur ska jag fördela mina åtaganden mellan veckans dagar? Eftersom jag har ganska spretiga engagemang, så behöver de ha sina särskilda platser för att inte hoppas över eller för att de ska rinna ut i sanden.

Jag behöver hitta samma fokus på vissa saker, som jag hade på tävlingen i höstas. Samma knivskarpa fokus.

Oops, nu bestämde jag med Jossan att vi ska mötas på NK om en halvtimme. Jag såg träningskläder där före jul, som mina tankar inte riktigt vill släppa taget om. Jag måste titta på dem en gång till. Och kanske köpa... Ciao!

Gillar