Långpass och mycket folk på gymmet

Jag promenerade till gymmet i lätt duggregn. Det var bara skönt, för det var fortfarande varmt och kvavt ute. Det hade inte gjort något med lite uppfriskande kalluft i stället för värme och hög luftfuktighet.

Inne på gymmet var det lika kvavt. På drickakylarna i receptionen rann kondenserat vatten på glasdörrarna. Precis som på min drickakyl hemma (se bild nedan). Då är det väldigt hög luftfuktighet! Och det var galet klibbigt att träna, även om jag faktiskt vande mig efter en stund. Jag började med att cykla i 25 minuter innan jag gjorde 5 x 25 pullups. Sedan var jag igång.

Det blev ett ryggpass på nästan tre timmar. 700 förbrukade kalorier. Jag hade hur mycket energi och kraft som helst. Troligen på grund av att jag tränade på eftermiddagen i stället för på morgonen. Fler måltider och mer energi i kroppen helt enkelt.

Jag träffade en massa folk jag inte brukar träffa annars och det var också kul. Folk jag inte sett på länge. Så det blev en hel del snack mellan alla set.

Efter träningen satte jag mig utanför Brot med en kaffe och ostfralla. Klockan var fem och jag hade lovat Johanna att komma hem tidigast klockan sex. Det regnade fortfarande, men jag satt under tak och det var säkert 23 eller 24 grader varmt.

Halv sex började jag gå hemåt i regnet. Jag handlade på vägen och sedan lagade jag middag. Vego-burgare till Johanna och kycklingburgare till mig. Med pommes till. Och vattenmelon till efterrätt. Det måste bli något snabbt, för Johanna hade inte ätit någonting sedan vi åt lunch klockan 12. Hon smiter från mat om jag inte ser till att hon äter.

Nu är Jossan på ingång för att ladda upp en video hos oss. Vi har snabbare internet än hon. Av någon märklig anledning finns det inte fiber i hennes lägenhet på Östermalm. Hm...

Gillar