Långpass i de nya träningskläderna 

I morse gick jag hemifrån kvart över åtta, vilket innebar att jag var på gymmet kvart i nio. Eller ett par minuter senare, eftersom jag köpte med mig en stor mugg kaffe som PWO. Pressbyrån öppnar inte förrän klockan tio på helger, så jag måste gå ända till Brot. I morgon måste jag ta med en egen termos, för på söndagar är Brot stängt. Eller om det bara var i juli? Men jag vågar inte chansa. Om jag ska kunna träna i tre timmar MÅSTE jag ha med mig kaffe till gymmet.

Det blev tre timmar bröst, axlar och triceps. Och fyra benövningar och coreträning. Jag träffade massor av folk jag känner, så det blev en hel del snack också. Det är det bästa med helgpassen, att folk har mer tid och är mer sociala. Och jag har blivit mer och mer beroende av det och tycker att det är tråkigt när jag inte känner någon eller det är för lite folk.

När jag berättade för Denice (känd tränings-influenser på gymmet) att jag ska tävla gav hon mig ett tips på en andningsövning, för att tajta till musklerna runt bröstkorgen och revbenen, för att få en smalare midja. Något jag aldrig tänkt på tidigare. Jag har bara varit störd på hur det liksom putar ut på övre delen av magen och tänkt att det inte finns något att göra åt saken. Så idag har jag andats och framförallt ANDATS UT vid flera olika tillfällen. Dels när jag låg på golvet och gjorde core-övningarna, men även under mina promenader och i duschen. I duschen funkade det absolut bäst. Tänk om jag kan vara duktig och komma ihåg att göra tre gånger tio in- och utandningar varje gång jag duschar. Då är min midja räddad, haha!

Förutom ett långt träningspass plus promenad dit och hem, så har jag tagit en elva kilometer lång promenad runt Södermalm i augustisolen. Med kaffe och glass (den var inte värd kalorierna) vid Kajas på Kajen. Men i övrigt har jag mest slöat. Suttit vid datorn. Beställt skor. Googlat jeans. Chattat lite med folk.

Ikväll har jag och Johanna ätit Max-mat. Och det är party nere på gården, så det blir öronproppar i natt också. När jag stod i mitt sovrum och strök för en stund sedan, så tittade jag ner på Johanna på balkongen och party-folket i orangeriet. Jag hann PRECIS stryka klart, innan maten kom med Wolt.

Nu ska jag titta på tredje avsnittet av Snabba Cash. Jag gjorde ett försök med den serien innan Den som dräper, men jag fastnade inte. Igår gjorde jag ett nytt försök och då tyckte jag att den verkar helt okej. Därför ser jag fram emot att sätta mig i soffan med en skål naturell yoghurt med nyponpulver. Och 25 gram jordnötter. Vet ni hur lite 25 gram är? Kolla bilden nedan!

Gillar