Lång söndagsträning

Trots att jag steg upp klockan fyra åkte jag inte med tåget till gymmet förrän klockan 08:06. Det är så skönt med mina långa morgnar nuförtiden, jämfört med när jag tog min sovmedicin och kämpade mig upp ur seg siraps-sömn vid halv sju. Morgontimmarna har alltid varit mina mest energirika genom hela livet och jag vill egentligen utnyttja ett par av dem, innan det är dags att åka och träna. Eftersom jag tränar varje dag kan jag aldrig använda dem till något annat kreativ eller konstruktivt.

Mitt drömscenario är att stiga upp klockan fem varje morgon och vara på gymmet klockan nio. Utan en PT-tid att passa (som jag måste värma upp inför). Det ska bli väldigt skönt när tävlingen är förbi och jag kan rikta mitt fokus åt lite andra håll.

Jag hade på mig ett av de två nya seten från DOM, som jag köpte på Stadium igår. Det var helt okej!

När jag hade varit på gymmet i två timmar kom Josefin. Hon hade haft en kompis på övernattning och kom inte iväg direkt på morgonen. Hon gick/sprang på löpbandet i en halvtimme, innan vi körde ett par benövningar tillsammans. Jag hade egentligen rygg på schemat, men jag brukar ju köra ben också på helgerna. Det gjorde jag dock inte igår och inte förra helgen, eftersom benen varit slitna och behövt den återhämtning de kunnat få.

Vi tog sällskap hem på tunnelbanan. Då hade jag tränat i tre och en halv timme.

Till lunch ville Johanna äta resterna av gårdagens pokébowl, så jag stekte potatis och en kyckligfilé till mig. Och haricots verts. Det blev 350 kcal med full pott när det gällde innehållet av protein.

I eftermiddag har jag varit på återvinningen med kartonger och plast och på Lidl och köpt en massa kvarg. Det blev en låda persimon också och falafel till middag. Idag eller en annan dag.

Jag har dessutom fått de där prylarna jag sålde på Marketplace hämtade. Befriande! Johanna håller på att redigera en video som hon filmade på förmiddagen och som måste upp idag. Hon fick inte all information förrän sent igår kväll, så hon var väldigt upprörd. Men det verkar lösa sig. När hon är klar med redigeringen ska vi gå till solariet. Men innan dess ska jag fixa lite mellis-fika. Jag köpte varsin fralla på Lidl. Det var såååå längesen jag åt en ostfralla nu, så det ska bli väldigt gott!

Gillar