Lagat mat i dagarna 

De senaste dagarna har jag verkligen skärpt till mig med matlagningen. Varken igår eller i förrgår beställde vi mat med Foodora.

Igår lagade jag vegofärssås och makaroner till lunch och vegoburgare med strips till middag. Med hamburgerost och Max originaldressing. I onsdags blev det lasagne av vegofärssåsen, som blev över från dagen innan, när jag gjorde spagetti med vegofärssås. Och i torsdags åt vi vegokorv med bröd och hemgjort potatismos. Då var Josefin också här och åt tillsammans med mig och Johanna.

Det var för att jag var på Ica Kvantum och köpte vego-skinka till Johanna, som jag hittade både korv och hamburgare som såg goda ut. Vilket de var!

Men ekonomiskt tror jag inte att vi tjänar särskilt mycket på att laga maten jämfört med att köpa färdig. Igår var jag tvungen att springa till affären, för att köpa isbergssallad, dressing och ost till hamburgarna. Tillsammans med ett par mjölk och en juice (och ett paket cigg) blev det mer än 200 kr. Plus hamburgarna och bröden (som jag redan köpt), som säkert kostade runt 60-70 kr. När vi beställer från Mae Thai kan vi dela på en rätt för ca 110 kr. Och allt annat brukar landa på drygt 200 kr.

Det blir såklart lite dyrare, men är helt klart värt besväret att handla och laga (för det mesta)!

Ikväll blir det nog tacos. För jag har nästan allt jag behöver hemma, utom gräddfil, riven ost, tortillas, guacamole och tacosås... Oops, kanske beställer vi nåt med Foodora i stället, haha!

Gillar