Kvällspromenad med glass- och kaffestopp

Idag har jag haft en riktigt skön dag vid Liljeholmskajen. Cissi kom strax efter mig och sedan kom Magnus, som jag messade när jag såg att han befann sig i närheten. Och när han gått kom en kompis till Cissi.

Jag tappade räkningen på antalet gånger jag badade. Det var galet varmt i både luften (typ 29 grader) och i vattnet (säkert 21-22 grader). Till lunch åt jag en banan och drack 1 liter fruktjuice. Det blev fler kalorier än en pokébowl från Kato. Kolhydrater. Men det behövdes idag. Som vätska.

När jag kom hem var Josefin, Johanna och Milly där. Johanna fixade Josefins naglar och vi käkade middag tillsammans, innan Jossan åkte hem och jag tog min kvällspromenad.

Just nu sitter jag i skuggan under ett träd på Coppa glasscafé. Jag har ätit en kula hasselnötsglass med mjukglass och druckit en kaffe. Nu ska jag strax gå vidare. Först till Östermalm för att hämta en kamera hos Jossan och sedan hem till Södermalm. Det blir nog en runda på 12 km totalt. Nu har jag avverkat drygt 5 km via Söder Mälarstrand. Så skönt att promenera efter en hel dag i vågrät position.

Gillar