Kompisträning i Sumpan

Idag åkte jag och en tjej som heter Mia (som jag brukar prata med på gymmet) till Gym & Fitness Sundbyberg i stället för vårt hemmagym i Liljeholmen. Jag var ju där med Josef förra måndagen och då blev jag sugen på att åka dit och testa deras benmaskiner. Och Mia ville gärna haka på. Jättekul!

Alltså stod ben på schemat. Det fanns flera nya maskiner, som vi naturligtvis måste prova. Ett par av dem var riktigt bra och tog lite annorlunda än de vi brukar köra. Eftersom Mia älskar utfallsgång med stång, så blev vi naturligtvis tvungna att göra det också, haha!

Trots att vi var på ett nytt gym träffade vi flera personer vi känner. Och jag kände mig redan hemma (och trygg) där, trots att det bara var andra gången jag var där. Jag kommer absolut åka dit och köra ben framöver. Kanske en gång i veckan.

Efter träningen promenerade vi hem från Sundbyberg. På St Eriksgatan åt vi lunch på en salladsbar, som hette MindMix. Precis i min smak! Man valde, vägde och betalade. Perfekt! Slippa få för mycket mat. Till efterrätt fick vi varsin glass gjord på frusen banan, mango och havremjölk. Så himla gott och fräscht! Sån ska jag göra ikväll eller i morgon. Jag har köpt och skivat bananer och lagt i frysen.

Mia tog tunnelbanan från St Eriksplan men jag promenerade hela vägen hem. Trots det fick jag inte ihop lika många steg, som jag brukar få när jag promenerar till och från mitt vanliga gym, med en omväg hem. Ändå fick jag en stor blåsa på stortån. Sommaren är snart slut. Borde inte alla blåsor på fötterna också vara slut vid det här laget?

Gillar