Knäck-kokning igårkväll

Jag vet inte hur många år det är sedan jag kokade knäck. Inte för att jag inte tycker om knäck, utan för att jag inte ätit godis sedan våren 2012. Då åt jag godis vid två tillfällen och fick så ont i magen att jag bestämde mig för att ha totalförbud. Det hade jag redan haft sedan 2008. Alltså återinförde jag det.

Men eftersom jag inte kokar någon skinka (eftersom ingen av oss äter kött från fyrbenta) och inte har någon doftande gran eller hyacint (den vissnade), så kände jag behov av åtminstone NÅGON juldoft igår. Alltså fick det bli knäck. Jag frågade Johanna innan, om hon kunde tänka sig att äta några. Och jag bestämde mig far att unna mig några stycken. Det räknas ju trots allt inte till RIKTIGT godis, eller?

J<ag gjorde en fjärdedels sats och kommer att slänga alla som eventuellt inte blir uppätna till Kalle på julafton (alltså idag). Jag provsmakade två igår kväll och Johanna åt också en.

Nu ska jag göra mig klar för gymmet. Josefin kommer också dit. Sedan ska vi bara vara hemma hela dagen. Jag har köpt och slagit in julklappar till TaeTae och Milly och lagt under den lilla låtsas-granen. Där ligger varsitt paket till Jossan och Johanna också. Varsin Juicy Couture-dress. Josefin fick ett par löparskor redan igår och Johanna får en limpa cigaretter också. De är också inslagna och ligger under granen. För två år sedan köpte jag ett paket nikotin-tuggummi till henne. Förhoppningsvis har hon slutat röka till nästa jul. Hon kommer att sluta när hon känner sig redo. Hon är klok.

Förra året käkade vi Max-mat till "julbord". Undrar vad flickorna vill att vi äter i år...?

Gillar