Kläder från Vila (och örhängen från Edblad)

Jag provar aldrig kläder när jag handlar. Det är såååå jobbigt att gå in i en provhytt och klä av sig. Och på sig. Och av sig. Och på sig. Framförallt när man har ont i ryggen, en ischiasnerv i kläm, artros i en tumme och en tennisarmbåge. Då gör allt som är jobbigt extra ont.

Märkligt att jag typ aldrig har ont på gymmet, haha!

Nå, efter kantarell- och mangomiddagskvällsmaten (inklusive överbliven sushi, kokt skivat ägg, rostat bröd och vattenmelon) provade jag mina nyinköpta kläder från Vila. Jackan ÄLSKADE jag! Jeansen satt precis som jag hoppades (köpte storlek 38 eftersom jag inte klarar av när något sitter åt) och de stretchiga svarta "finbyxorna" med sydda pressveck var jättesköna, snygga och kommer att kunna användas både till mys och fest. Alltså kommer de hänga orörda i garderoben, eftersom jag bara myser i nattlinne (ensam hemma) och aldrig går på fest ;)

När det gäller smycken använder jag i stort sett bara Edblad. Örhängena kliar inte och alla deras smycken är stilrena och enkla. Och priserna är tillräckligt låga, för att man ska kunna ge sig själv nya smycken när man får lust. Eller som i mitt fall, när det är nödvändigt. När det saknas baksidor till exakt alla par örhängen och de man lånar från ett annat par sitter för löst. Så att man tappar dem titt som tätt.

Gillar